UŽIVANJE U ŽIVOTU

FOTO: JE LI OVO NAJBOLJI POSAO NA SVIJETU? Njoj masno plaćaju da putuje i odsjeda u luksuznim hotelima

 Instagram

Rhiannon Taylor ima vjerojatno najbolji posao na svijetu. Sve što ova 29-godišnja Australka mora raditi je putovati po egzotičnim destinacijama, odsjedati u vrhunskim hotelima i fotografirati. I za to je masno plaćaju.

Taylor ima cijelu vojsku pratitelja na Instagramu (12.000 ljudi) kojima redovito pokazuje mjesta na kojima se nalazi, a njezina ugodna vanjština također pomaže da se broj njezinih obožavatelja iz dana u dan rapidno povećava.

Njezin posao je zapravo jako jednostavan - ona mora ocjenjujivati najbolje hotele, krevete, bazene i usluge. Ima i svoju vlastitu stranicu na kojoj objavljuje fotografije mjesta i hotela u kojima odsjeda, a nerijetko radi 'fuševe' i za same hotelijere. Njezine fotografije su usitinu senzacionalne tako da se često mogu naći i u biltenima mjesta u kojima je boravila.

Novac zarađuje i od tvrtki koje prodaju artikle za putovanja, poput kofera i kupaćih kostima, koje reklamira na svom Instagramu.

- Već sedam godina sam u ovom poslu i moram priznati da sam obišla cijeli svijet. Prije godinu dana sam počela pisati i blog - rekla je Rhiannon.

Gdje joj je bilo najljepše, nije znala odgovoriti.

- Hoteli s najboljim bazenima su bili u Hong Kongu i Los Angelesu. Sjećam se i jednog hotela u Miamiju gdje sam jela najbolju pitu u životu.

Taylor je do sada prošla SAD, Meksiko, Australiju i Indoneziju, a za ovu godinu joj je u planu obići 'pola' Azije, te posjetiti Novi Zeland.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:05