VIJEST IZ TAJLANDA

'DRAGI MOJI, ŠALE I JA ĆEMO POSTATI RODITELJI!' Ana Gruica na Fejsu objavila da s Hrvojem Šalkovićem čeka rođenje djeteta

"Dragi moji facebook prijatelji, svi Vi koji rado pratite moj put sa svim usponima i oni kojima su slatki i moji padovi, red je da Vas obavijestim da ćemo gospon Šale i ja postati roditelji (ako Bog da da bude sve uredu) krajem ljeta - ovogaaa!!! Puno pozdrava s Tajlanda..." - napisala je Ana Gruica na svom profilu uz objavljenu fotku na kojoj njezina i Šalkovićeva stopala uživaju u pijesku popularne egzotične destinacije, piše Slobodna Dalmacija.

Tako je na najkonkretniji način potvrđeno da su splitska glumica i zagrebački pisac Hrvoje Šalković uistinu mislili ozbiljno kad su u zadnje vrijeme govorili da "ne mogu zamisliti drugačiju budućnost osim - zajedničke".

Ana je posljednjih mjeseci vrlo otvoreno i nježno govorila o svom dragom, a ni prekaljeni zavodnik nije se libio pokazivati osjećaje. Za Šalkovića je rekla da je osvojio šarmom, duhovitošću i inteligencijom, ali i činjenicom da je "napisao više knjiga nego što su ih neki njeni udvarači u životu pročitali".

Hrvoje je 2011. godine prekinuo dugogodišnju turbulentnu vezu s Lamijom Alečković, a prošle je godine kratko ljubio voditeljicu Miju Kovačić. Godinama je bio na glasu kao "nemiran duh", a i sam je prije par godina izjavio da ženama otvoreno kaže kako je on "dečko za zabavu".

Ana Gruica je prije tri godine razvrgla kratkotrajni brak sa vlasnikom fitness centra Dijanom Jahjefendićem. Hoće li zaljubljeni par svom odnosu sad dodati "obećanje više", ostaje vidjeti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:30