OTKRIVENI MODELI

FOTO: HOĆE LI CAVALLI POMOĆI MILEY CYRUS VIŠE OD BELJENJA JEZIKA? Transformacija pjevačice u seks divu

Ako joj svo to tverkanje i beljenje jezika nisu pomogli u transformaciji iz Disney slatkice u pjevačku seksi divu, ovi modeli mogli bi mlađahnu Miley Cyrus vinuti do zacrtanog statusa.

Kostime za njenu slijedeću turneju Bangerz dizajnirao je modni mag Roberto Cavalli. Cavalli ima kultni status među showbizz zvijezdama, njega obožavaju Beckhamovi, a dizajnirao je i kostime mnogim pjevačicama za neke prethodne turneje. Beyonce, Cheryl Cole i Spice Girls su tek neka od slavnih imena za koje je dizajnirao.

Ovih dana otkrio je i skečeve koje je nacrtao za modele, ili je možda primjerenije nazvati ih - kostimima.

Svi kostimi se sastoje od šljokica koje prekrivaju tek najintimnije dijelove tijela, vrućih hlačica i grudnjaka - već viđeno na brojnim zvijezdama.

Modeli 73-godišnjeg talijanskog dizajnera su šljašteći, iskričavi i potpuno razotkrivajući, točno onako kako to voli Miley Cyrus. Oprobani recept već viđenih modela stoga nijeniti trebalo puno mijenjati.

No, nije ovaj dizajner jedini koji potpisuje modne kombinacije za Bangerz turneju. Jake snage modne scene stoje iza Miley: Marc jacobs, Jeremy scott, The Blonds i Bob Mackie također su dizajnirali neke komade.

Miley Cyrus scoju veliku turneju započinje 14. veljače, na Valentinovo, u Vancuveru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:31