MISTERIJ

BIZARAN SLUČAJ Dvije godine mislio da mu je žena mrtva, a onda se šokirao gledajući televiziju...

 TU

Muškarac koji je vjerovao da mu je žena mrtva na najčudniji je mogući način doznao da je još uvijek živa: vidio ju je na televiziji, prenosi Independent. Abragh Mohamad iz Azilala u Maroku mislio je da je prije dvije godine izgubio ženu u prometnoj nesreći. Neimenovana žena doista je odvedena u bolnicu Ibn Rochd u Casablanci gdje su liječnici rekli da vjerojatno neće preživjeti – no, da obitelj svejedno mora platiti troškove liječenja.

Gospodin Mohamed putovao je četiri sata do svojem malog planinskog sela i natrag, da bi mu po povratku rekli da je žena umrla. 'Preuzeo sam njezino tijelo umotano u plahtu i u lijesu te ju pokopao na lokalnom groblju.' No, njegovi prijatelji nedavno su gledali emisiju u kojoj ljudi traže izgubljene rođake i prijatelje te uočili ženu nalik Mohamedovoj, koja je preko TV-a pokušavala pronaći izgubljenog muža.

Čini se da je zvala TV novinare emisije 'Al Mokhtafoun' ('Izgubljeni') i dala im svoje ime i adresu uz objašnjenje da je prije dvije godine izgubila vezu s mužem. Putem društvenih mreža vijest je stigla i do Abragha, koji je tek tada shvatio da je pokopao neku nepoznatu ženu.

Okolnosti koje su uslijedile nakon prometne nesreće još uvijek nisu poznate, pa se točno ni ne zna kako su se supružnici izgubili. No, društvenim mrežama se šire razne teorije, među kojima je najzanimljivija ona po kojoj je gospođa nakon nesreće izgubila pamćenje. Za zabunu je okrivljena aljkava administracija bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:24