NAJBOLJE OD NAJBOLJEG

NAJPRODAVANIJI NASLOVI ONLINE KNJIŽARE BESTSELLER.HR Nećete pogriješiti ako kupite OVE knjige

Kraj godine vrijeme je za podvlačenje crte pod godišnjom produkcijom: što je najbolje objavljeno, što je dominiralo godišnjim listama, što je najviše oduševilo čitatelje i o čemu se najviše pričalo. Spoj svega toga nalazi se na listi najprodavanijih naslova online knjižare Bestseller. Dvadeset naslova vodič su kroz knjige objavljene ove godine, one naslove za kojima su posjetitelji najviše posezali: od klasika žanra, preko self helpa i recente publicističke i prozne produkcije pa sve do dječjih knjiga. Ukratko, naslovi s kojima nećete pogriješiti.

Marija Jurić Zagorka - Ultimativna kolekcija

Luksuzna i atraktivna kolekcija 20 knjiga Marija Jurić Zagorke. U kolekciji se nalaze naslovi iz tri serijala najpodavanije hrvatske književnice svih vremena: “Grička vještica” (6 knjiga), “Tajne krvavog mosta” (2 knjige) i “Gordana” (12 knjiga).

Miljenko Jergović - Rod

Najnoviji roman Miljenka Jergovića sastavljen je od više cjelina - romana, dokumenata, pripovjednih skica, fragmenata. Autor u njemu ispisuje sagu o porodici Karla Stublera, svoga pradjeda a kroz sudbinu vlastite porodice govori o stoljću Srednje Europe i Balkana.

Charles Duhigg - Moć navike

Kako navike funkcioniraju, kako utjeću na naše živote i kako ih možemo promijeniti tema je knjige Charlesa Duhigga koji uz konkretne primjere iz života slavnih i manje slavnih osoba, objašnjavajući kako primjenom novih znanstvenih spoznaja o navikama možemo promijeniti poslovna okruženja, društvo i vlastite živote.

Simon Toyne - Sanctus

Muškarac je skočio u smrt s najstarijeg nastanjenog mjesta na zemlji, planinske tvrđave u povijesnom turskom gradu Ruševina. Ne radi se o običnom samoubojstvu, već o simboličnom činu, zbog kojeg različite skupine kreću u akciju... Triler o apokalipsi i teoriji zavjere kakav još niste čitali.

Emma Sargent, Tim Fearon - Vještina razgovora

Večina se nas osjeća pomalo nesigurno u nekim situacijama - bilo da je riječ o ulasku u prostoriju punu nepoznatih osoba, odlasku na zabavu, držanju govora pred publikom, sudjelovanju na umrežavanju ili razgovoru s jednom osobom. Ova je knjiga s konkretnim primjerima za svakoga tko želi pristupiti svakoj situaciji, bez obzira na broj ili profil ljudi, i pri tome se osjećati samopouzdano.

Dan Brown - Inferno

Harvardski simbolog Robert Langdon probudio se u bolničkom krevetu ne sječajući se gdje je ili kako je onamo dospio. Početak je to nove avanture Dan Browna u kojoj je opet na kocki spas svijeta. Roman je inspiriran remek -djelom svjetske književnosti Danteovim “Paklom”.

Leszek Kolakowski - Male rasprave o velikim stvarima

Najpoznatiji poljski filozof 20. stoljeća protivi se stereotipima o predodređenosti filozofije samo za posvećene. Ova je knjiga namijenjena prije svega običnim ljudima koji vole čitati i razmišljati o tome što čitaju kao i o svijetu koji ih okružuje. Teme njegovih popularno pisanih eseja su: vlast, slava, ravnopravnost, tolerancija, putovanja, laži i obmani, poštenju, seks, nasilje, sloboda...

Zvonko Maković - Ljubo Ivančić

Ljubo Ivančić nedvojbeno je jedan od najvećih hrvatskih slikara, ali i kipara 20. stoljeća. Jedinstvena umjetnička monografija koja slijedi visoke i stroge kriterije Ivanćićeve umjetnosti sadrži 400 stranica sadrži više od 600 reprodukcija u boji i crno-bijelih, od kojih su mnoge otisnute preko dvije stranice velikog formata.

Ljubica Uvodić Vranić - Avantura osobne promjene 3

Pojačana depresivnost i agresivnost tipićne su za djecu razvedenih roditelja bez obzira na spol, a reakcije dječaka još su intenzivnije od reakcija djevojćica. Ova knjiga priručnik je o tome kako rastavljeni roditelji mogu barem ublažiti traumu djece koju izaziva razvod.

Povijest grada Zagreba 2

Povijest grada Zagreba u dvije knjige prvo je historiografsko djelo koje zagrebačku povijest obuhvaća u njenoj potpunosti , od prethistorije kad niču prva naselja, pa sve do početaka 21. stoljeća. Drugi nastavak knjige posvećena je 20. i počecima 21. stoljeća, razdoblju kad je Zagreb odbolovao tri rata, pregrmio četiri državne promjene, živio u pet različitih država. Tekst je popračen i sa 254 dokumenata i ilustracija. Autor osnovnog teksta je Ivo Goldstein, a Goran Hutinec, suautor je u poglavlju Zagreb slijedi Europu .

Grupa autora - Medicinski leksikon

Medicinski leksikon je jedinstven priručnik, koji su napisali ugledni liječnici specijalisti, a obuhvaća sva dosadašnja saznanja o 150 najžeščih bolesti koje pogađaju čovječanstvo. Svakoj bolesti posvećeno je od dvije do deset stranica enciklopedijskog formata a leksikon je ilustriran sa 600 slika u boji, crteža i dijagrama. Namijenjen je svakoj obitelji, medicinskom osoblju, ljekarnicima, javnim ustanovama i svima koji žele na jednom mjestu dobiti relevantne informacije o zdravlju, pisane na jednostavan i svima razumljiv način.

Jacques Despres, Oscar Brenifier - Knjiga velikih filozofskih suprotnosti

Neobična slikovnica Oscara Brenifiera s originalnim ilustracijama Jacquesa Depresa početak je niza knjiga namijenjenih djeci od 8 do 12 godina u kojima se ovaj autor bavi područjima, temama i pojmovima koji su itekako prisutni u dječjim životima, ali im se pristupa rijetko, pogrešno ili površno. Slikovnicom se želi kod djece osvijestiti i olakšati poimanje nekih osnovnih filozofskih koncepata.

Axel Scheffler, Julia Donaldson - Grubzon

Priča o snalažljivom mišu koji izmišljenim čudovištem plaši svoje neprijatelje prodana je u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta. “Grubzon” je osvojio nekoliko nagrada za dječju književnost, a postao je i dio kazališnog repertoara na West Endu i Broadwayu.

Ivan Golub - Običan čovjek

Autobiografija svećenika i teologa, znanstvenika i književnika, povjesničar kulture kojega podjednako uvaæavaju crkveni i svjetovni krugovi u domovini i diljem svijeta. “Običan čovjek” nije samo autobiografija nego i vrijedan faktografski portret pisca. Autor ne govori samo o sebi, nego imenom i prezimenom spominje ljude koje susreće, s kojima hoda, s kojima razgovara, šećući se gradovima koji su važni za kršćanstvo od Rima i Carigrada do Moskve i, naravno, Zagreba.

Grupa autora - Sirius B br. 13

»Časopis za znastveno-fantastičnu književnost Sirius B nastavak je tradicije objavljivanja znanstveno-fantastičnih priča koje je začeo legendarni Sirius. Na stranicama Siriusa B objavljuju se ponajbolje strane i domaće priče kultnih klasika i suvremenih nagrađivanih autora.

Tina Robbins - 201 način da muškarca izludite u krevetu

Knjiga namijenjena ženama koje misle da ne znaju baš sve o seksu, a posebice onima koje žele naučiti nešto novo ili koje - od straha da ne upadnu u dosadnu rutinu - u svoju dugogodišnju vezu žele unijeti poticajne promjene. »čak i ako je vaš seksualni život odličan, novi trikovi i nove, originalne ideje uvijek dobro dođu u krevetu, a do njih ćete najlakše doći uz pomoć ove knjige.

Taylor Stevens - Informatorica

Ona je Vanessa, ali radije bi da je zovete Michael. Visoka je, manekenski građena plavuša dugih nogu, ali kad poželi može potpuno uvjerljivo izgledati kao mladić. Ona je informatorica, žena koja je u stanju prikupiti najiscrpniji zamislivi dosje o bilo kojoj temi zanimljivoj poslovnim klijentima. Govori dvadeset dva jezika, specijalizirana je za zemlje Trećeg svijeta, i ne voli nositi nož sa sobom, jer tada prelako ubije.... Slavni James Cameron zbog “Informatorice” odrekao se zavjeta da režira samo nastavke “Avatara”

Vojo Šiljak - Doručak s autorom

Knjiga sadrži dvadeset razgovora Voje Šiljka koje je na svojoj istoimenoj književnoj tribini u sklopu pulskog sajma knjiga u prethodnih desetak godina vodio s domaćim i stranim književnicima, ali i stvaraocima iz područja filma, kazališta, likovne i glazbene umjetnosti. Šiljkovi su sugovornici, između ostalog, bili su Orhan Pamuk, Tess Gallagher, Milan Rakovac, Dacia Maraini, Nedjeljko Fabrio, Umberto Eco, Luko Paljetak, Aleksandar Flaker, Slobodan Šijan, Slavko Goldstein,Abdulah Sidran, Predrag Matvejević...

Bernhard Odehnal, Gregor Mayer - Postrojavanje

Veliko novinarsko istraživanje o krajnjoj desnici u istočnoj i jugoistočnoj Europi prvo je takve vrste. Donosi neposredna istraživanja, razgovore, promatranja i svjedočanstva, pa zato predstavlja dragocjen i bogat sadržaj najčešće teško dostupnih ili prikrivenih izvora i publikacija.

3D Dinologija 1

Knjiga 'Dinologija I' u potpunosti je izražena u 3D tehnologiji, a za potrebe knjige izražen je cijeli niz računalnih modela prapovijesnih životinja, biljaka, krajolika i ostalih potrebnih grafičkih elemanta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 21:27