PREMIJERA LUDE KUĆE

‘Bračna terapija‘ nikad nije bila tako luda i zabavna, publika se smijala i pod maskama

predstava 'Bračna terapija'
 Matija Kralj
Tanja Ribič i Janko Popović Volarić igraju supružnike kojima se brak raspada, a Vedran Mlikota njihov je bračni terapeut

U petak, 30. listopada, održana je premijerna izvedba predstave "Bračna terapija". Okupljena publika uživala je u izvedbi Tanje Ribič i Janka Popovića Volarića u ulogama supružnika kojima se brak raspada te izvedbi Vedrana Mlikote kao bračnog terapeuta.

Ludilište Luda kuća otkupilo je prava na tekst austrijskog pisca Daniela Glattauera koji je već oduševio kazališnu publiku širom svijeta na četrdesetak različitih jezika.

image
Tanja Ribič i Janko Popović Volarić u predstavi 'Bračna terapija'
Matija Kralj

Režiju i adaptaciju teksta potpisuje Tanja Ribič, svestrana slovenska glumica i redateljica, supruga Branka Đurića Đure, kojoj je ovo i prva uloga na pozornici Lude kuće.

- Svjedoci smo rata bračnih veterana koji ne biraju sredstva kad je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to da postoje dva pola koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete koje terapeut pokušava postaviti u istu orbitu. Terapija još nikad nije bila tako luda i zabavna, no je li i učinkovita? Vrijedi provjeriti - pozivaju protagonisti predstave u kojoj će mnogi parovi prepoznati sličnosti iz stvarnog života i dobro se nasmijati.

image
Matija Kralj

Premijera je održana uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, pa su se pod maskama bračnim trzavicama smijali oskarovac Danis Tanović, redatelj Nevio Marasović, Zoran Vakula, Suzy Josipović, Peđa Gvozdić sa suprugom Petrom Cicvarić, Ivan Đuričić, Mladen Kovačić i mnogi drugi.

Predstavu u studenome možete pogledati 6./12./21./29. u Ludoj kući.

image
Branko Đurić i Rene Bitorajac
Matija Kralj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:45