KLASIČNA GLAZBA

Zabranjivani tandem Ana Marija Šir i Tomislav Fiket snimili novi video

 Foto: Helena Mahović
U njemu ima krvi, vješalica, balerina, a tamo je i odrasli muškarac maskiran u plišanog medvjedića

Violistica Ana Marija Šir, čiji je prošli spot za skladbu NOW I WANNA BE YOUR DOG bio zabranjen na Youtubeu, snimila je novi spot. Riječ je o video koji prati njenu prvu autorsku skladbu You Float in My New Pool. Režiju i ovog videa potpisuje Tomislav Fiket, tako da je ovaj zabranjivani i svakako skandalozni duo odlučio nastaviti suradnju. U njihovom novom uratku ima svega: krvi, vješalica, čekića, balerina te jedan odrasli muškarac maskiran u plišanog medvjedića.

image
Foto: Helena Mahović

- Ovu sam skladbu napisala i snimila u samoizolaciji. Kad sam odlučila snimiti video, javila sam se Fiketu. Napravili smo odličan posao s prvim spotom, pa sam htjela da još jednom surađujemo. Zajedno smo smislili novi spot - kaže Ana Marija o spotu koji je snimljen prošlog vikenda u Zagrebu. Osim Fiketa, u snimanju je sudjelovalo i nekoliko statista, kao i snimateljica Helena Mahović, koja je i autorica fotografije.

- Kako da opišem spot? Pročitala sam jednu kritiku skladbe, koja kaže da je ona nakaradna u najpozitivnijem smislu. Iz toga sam zaključila da ju je napisao netko tko je stvar dobro razumio, a u tom smjeru idem sa svojim spotom - pojašnjava Ana Marija.

image
Foto: Helena Mahović

Podsjetimo, njen prošli spot, a riječ je o video za obradu pjesme The Stoogesa, bio je zabranjen na YouTubeu zbog prizora hranjenja psa mesom. Potom je objavljen na Pornhubu, no i tamo je zabranjen. Na koncu se ipak može vidjeti na Youtubeu, gdje ima oznaku 18 plus. Time je Ana Marija postala vjerojatno jedina klasična glazbenica čiji video ima oznaku da nije za mlađe od 18.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:42