NOVO LICE NA SCENI

VIDEO: U ČETVRTAK U TVORNICI KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA SARE RENAR Glazbenica koja izbjegava žanrove

 sararenar.com

ZAGREB - Mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar snimila je svoj prvi album uz prateći bend, čija će se koncertna promocija održati 4.4.2013. u Malom Pogonu Tvornice Kulture.

- Nakon niza uspješnih akustičnih sivrki, napokon će bend zasjati u punom sastavu uz pokojeg gosta i gošće iznenađenja, izjavila je Renar.

"Djeca" je naziv je debitantskog albuma, kojeg je teško žanrovski odrediti, putovanje je to od nešto žešćeg rocka (Trebam te, U velikom stilu), preko bluesa (Altruizam), pop punka (Broj) pa sve do indie eksperimentiranja sa elektronikom (Bok, Mamurluk). Najvećim dijelom sniman u jesen 2012., u deset stilski i tematski vrlo raznolikih pjesama pisanih u periodu od posljednjih pet godina provlači se zajednički motiv odrastanja.

U bendu su okupljeni vrsni muzičari - na gitarama Luka Geček i Jura Geci (Ivan Vragolovich bend, ex-Vodoo Lizards), na bubnjevima Goran Leka (ex-Ramirez), na basu Vanja Marin (ex-Kojoti), perkusije i beatbox svira Ante Prgin Surka (suradnik Nene Belana, Gego i Picigin bend).

Produkcija, miks i matering albuma rađen je u Surkinom studiu. Album sadrži i akustične verzije dvaju pjesama (U velikom stilu, Bok) kao svojevrsni bonus i dokument stvaralačkog procesa.

Pogledajte i spot za single Sare Renar pod naslovom 'Djeca':

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 09:21