Rani odlazak

Otkriven uzrok smrti Andyja Fletchera, klavijaturista Depeche Modea: ‘Nije patio...‘

Andy Fletcher

Fletcher je umro prije mjesec dana, i to u svojem domu. Prošlog se tjedna u Londonu odvio i oproštaj od njega

Članovi benda Depeche Mode objavili su da je njihov klavijaturist Andrew Fletcher, koji je preminuo u svibnju, umro od posljedica disekcije aorte.

Detalje o smrti su priopćili na svojim mrežama.

"Prije nekoliko tjedana smo dobili rezultate obdukcije, a Andyjeva obitelj nas je zamolila da ih sada s vama i podijelimo. Andyju se dogodila disekcija aorte, i to dok je boravio u svojem domu. Tako da je, iako se to dogodilo iznimno prerano, on preminuo prirodno, bez patnje", napisali su iz benda.

Zahvalili su obožavateljima na njihovim porukama podrške.

"Dogodilo nam se nekoliko iznimno tužnih, čudnih i dezorijentirajućih tjedana, da se blago izrazimo. No vidjeli smo i osjetili svu vašu podršku i znamo da ju osjeća i Andyjeva obitelj", nastavili su.

Osvrnuli su se i na oproštaj od svojeg kolege, koji se prošlog tjedna odvio u Londonu.

"To je bila proslava Andyjevog života, predivna ceremonija i okupljanje s nekoliko suza. Unatoč tome, sve je bilo ispunjeno sjajnim uspomenama kojima smo se prisjetili tko je bio Andy, pričama iz naših zajedničkih trenutaka i dobrim smijehom. Andyja smo slavili u prostoriji punoj njegovih prijatelja i obitelji. To što smo se svi skupili je bio iznimno poseban način da ga ispratimo", napisali su iz Depeche Modea.

"Andy, nedostajat ćeš nam, ali te sigurno nećemo zaboraviti", stoji u objavi, koja je potpisana "s ljubavlju, Martin i Dave".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 16:39