OBAVEZNO POSJETITE

Open Air događaji u Hrvatskoj koje jednostavno ne smijete propustit

INmusic, Hartera, MARS, Atlantis, Urban, Garden, Seasplash, Outlook... Pročitajte detaljno zašto ih posjetiti

Za vas je Vip.hr odabrao deset open airova koji su smješteni diljem Hrvatske, tako da ne možete pronaći razlog da ne posjetite bar jedan.

Počet ćemo s onim najvećim i najposjećenijim, INmusic festivalom koji će se ove godine održati 21. i 22. lipnja na zagrebačkom Jarunu. Dosad su objavljeni Arcade Fire i Grinderman kao prvi headlineri ovogodišnjeg, šestog po redu INmusica. Ljubiteljima glazbe bi već samo to trebalo biti dovoljno, jer je riječ o jednom od najaktualnijih i najboljih bendova današnjice (AF) te o Caveovom ispušnom ventilu te bendu koji je uživo neusporedivo bolji i žešći nego na studijskim albumima, koji su također izvrsni.

Cijena karata se kreće od 290 kuna za studente, odnosno od 340 kuna za sve ostale, što je prilično dobra cijena s obzirom na već poznati line up. S obzirom na dosadašnje line upove, ne sumnjamo da će konačni odabir biti dobar i prilagođen široku spektru slušateljstva, a i činjenica da je hrpa bendova najavila europsku turneju ovog ljeta im ide u prilog.

Posljednjih dana se šuška da je iduća objava za medije, da TV On The Radio dolaze na Jarun, što je za dole potpisanog najbolja glazbena vijest u posljednjih par godina. Ne bi bilo zgorega ni kada bi se Marić i ekipa potrudili dovesti Portishead koji gostuje na susjednom Exitu.

Članak u cjelosti pročitajte OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:20