PROFESIONALNI ZAOKRET

ŽELJKO VELA SE ZASITIO, NAPUŠTA NOVU TV 'Osjetio sam potrebu da se okušam na nekim drugim poljima'

 Bruno Konjevic / CROPIX

Željko Vela odlazi s Nove TV. Nakon četiri godine urednik sporta na ovoj komercijalnoj televiziji odabrao je svojevrsni predah od novinarstva.

- Odlučio sam se za profesionalni zaokret, pa sam prihvatio ponudu tvrtke Sportska dimenzija koja je vlasnik televizijskih prava na Hrvatsku nogometnu ligu. Osjetio sam potrebu da se okušam i na nekim poljima u kojima nisam dosad imao priliku djelovati jer sam dugi niz godina radio isključivo kao urednik, reporter i komentator, pa je kod mene došlo do određenog zasićenja.

Na neodređeno

Proveo sam četiri izuzetno lijepe godine na Novoj TV i ponosan sam što sam bio dio tima koji proizvodi najgledaniji i najbolji informativni program u zemlji. U tom razdoblju upoznao sam divne ljude od kojih sam mnogo naučio, a nadam se da su i oni od mene. Veselim se novim izazovima i funkciji sportskog direktora u Sportskoj dimenziji - kaže Vela koji u ovom trenutku ne može reći koliko će trajati njegov predah od novinarstva.

Vela je, podsjetimo, prije Nove TV punih petnaest godina radio na HRT-u, a potom je kraće vrijeme bio urednik na Arena Sportu, s kojeg je u rujnu 2011. prešao na Novu TV.

- Naša redakcija ostaje bez sjajnog kolege, ali ostaje prijatelj, što on definitivno jest sa svim članovima naše sportske obitelji na Novoj TV.

U dobrim odnosima

Sigurna sam da će nam se i profesionalni putovi kad-tad opet ispreplesti - rekla je Ana-Marija Vuković, Velina kolegica i urednica Sporta Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 18:49