KUPITE I KNJIGU

VIDEO: KREĆE NOVA SEZONA 'IGRE PRIJESTOLJA' Ovaj trailer potvrđuje nagađanja fanova o Sansi

 YouTube
Prema teoriji fanova, Sansa putuje u Winterfell (Zimogoru) kako bi se udala za Ramseyja i zatim započela s osvetom svojoj novoj rodbini

Objavljen novi trailer za nadolazeću petu sezonu televizijske serije Igra prijestolja dao je krila fanovima koji su razvili teoriju o povratku Sanse Stark (glumi je Sophie Turner), najstarije kćeri Neda Starka, u rodni Winterfell (Zimogoru).

Podsjetimo, Winterfell je spalio Ramsay Bolton na kraju druge sezone tv-serije.

U Plesu zmajeva ponovno izgrađeni dvorac mjesto je neveselog vjenčanja Ramsayja s mladom djevojkom koja se pravi da je Arya Stark, kako bi si vlastohlepni Bolton otvorio put za titulu gospodara Sjevera. Na gozbi povodom tog vjenčanja lord Wyman Manderly, čiji je sin ubijen na Crvenom vjenčanju, koristi priliku za bizarnu osvetu savezu Boltona i Freyja tako što im posluži goleme mesne pite načinjene od tijela tri mrtva Freyja.

U novom traileru vidi se kako Sansa hoda kroz kripte Zimogore. Prema teoriji fanova, Sansa tamo putuje kako bi se udala za Ramseyja i zatim započela s osvetom svojoj novoj rodbini.

Potpora toj teoriji može se pronaći u prvom traileru nove sezone, kada Petyr Baelish kaže Sansi: "Osveti ih". Također, Sophie Turner je u dva nedavna intervjua rekla da Sansa u novim epizodama vidi "nekoliko poznatih lica".

Inače, druga od ukupno devet knjiga iz serijala, drugi dio “Igre prijestolja” od čak 500 stranica, od ove se srijede po cijeni od 39,90 kuna može kupiti na svim kioscima, u knjižarama te online knjižari Jutarnjeg lista Bestseller.hr .

Riječ je o senzacionalnoj ponudi Jutarnjeg u suradnji s Algoritmom i HBO-om Adria.

I sljedećih sedam srijeda nosi po jedan novi uzbudljiv nastavak po istoj cijeni. Zahvaljujući ovom džepnom izdanju, u iščekivanju premijere pete sezone HBO-ove hit-serije “Igra prijestolja”, 13. travnja, svi mogu upoznati rad američkog pisca Georgea R. R. Martina, njegove brojne likove i složene odnose ljubavi, mržnje i borbe za moć i preživljavanje u okrutnom svijetu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:50