BROJIMO DANE

VIDEO: IGRA PRIJESTOLJA Uz svjetsku premijeru nove sezone dva nova trailera

 YouTube
U londonskom Toweru održana je spektakularna svjetska premijera pete sezone 'Igre prijestolja' na kojoj su se pojavile i zvijezde ove hit-serije

Sinoć je u londonskom Toweru održana spektakularna svjetska premijera pete sezone 'Igre prijestolja' na kojoj su se pojavile i zvijezde ove iznimno popularne tv-serije - Kit Harington koji glumi Jona Snowa, Iwan Rheon (Ramsay Snow), Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister), Gwendoline Christie (Brianne of Tarth) i Tara Fitzgerald (Selyse Baratheon).

Ovoga puta autor književnog predloška George R.R. Martin nije pisao epoizode nadolazeće sezone jer svu svoju pozornost ulaže na dovršavanje šestog romana svog književnog serijala, koji će se zvati 'The Winds od Winter' ('Vjetrovi zime').

Iako su autori serije David Benioff i Dan Weiss planirali završiti svoj rad sa sedmom sezonom, nedavno je progrmaski direktor HBO-a Michael Lombardo otkrio kako želi da hit-serija traje deset sezona.

Peta sezona kreće 13. travnja u Hrvatskoj, a usporedo sa održanom svjetskom premijerom objavljena su i dva nova trailera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 00:24