SERIJE O SUPERJUNACIMA

Streaming platforme najavljuju treću sezonu popularnih serija ‘The Boys‘ i ‘The Umbrella Academy‘

The Boys

 Amazon Prime Video/ Youtube screenshot
Obje serije temelje se na stripovima. Treća sezona i jedne i druge najavljena je za lipanj

Streaming platforme Amazon Prime Video i Netflix najavljuju treću sezonu serija o superjunacima "The Boys" i "The Umbrella Academy".

Prva je znanstvenofantastična serija o osvetnicima koji se bore protiv superjunaka koji zlorabe svoje moći i prepuna je nasilja, kaosa te grafičkih prikaza koji bi mogli biti odbojni gadljivim gledateljima, a potonja donosi priču o disfunkcionalnoj braći superherojima koji zajedno pokušavaju doći do istine o smrti oca te spasiti svijet od zla u raznim vremenskim periodima.

Obje serije temelje se na stripovima.

Glumac Karl Urban (trilogija "Gospodar prstenova"), koji u "The Boys" portretira glavni lik Billyja Butchera, uzbuđen je zbog treće sezone, piše The Hollywood Reporter:

"Obećajem vam da dosad niste vidjeli ništa slično u povijesti filma. Ova je sezona bombastična. Zabavna je. Kao intenzivna vožnja vlakom smrti."

Serija ove sezone dobiva slavno pojačanje. Ekipi se pridružio Jensen Ackles iz uspješne serije "Supernatural".

Nove epizode dolaze na Prime Video 3. lipnja.

Junaci "The Umbrella Academy" će, pak, ponovno morati spašavati svijet. Serija uvodi novu grupu pametnih superjunaka nalik Umbrella Academy s kojima će ovi, nakon početnog okršaja, morati udružiti snage kako bi se suprotstavili neprijatelju koji bi mogao uništiti svijet, piše Variety.

Njihove avanture gledatelji će moći pratiti od 22. lipnja.

https://youtube.com/shorts/MJkOF4Gbt18?feature=share
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 19:26