TOKYO VICE

Povratak Michaela Manna: serija o američkom novinaru koji istražuje kriminal u Japanu, na HBO Max

Ken Watanabe i Ansel Elgort

 HBO Max/ Youtube screenshot
U glavnim ulogama su Ansel Elgort iz ‘Priče sa zapadne strane‘ te legendarni japanski glumac Ken Watanabe. Pogledajte trailer

HBO Max, koji je nedavno došao i u Hrvatsku, donosi novu kriminalističku, akcijsku seriju "Tokyo Vice" koja se temelji na istoimenoj knjizi Jakea Adelsteina.

Adelstein, američki novinar i pisac krimića, većinu je karijere proveo u Japanu,a serija je inspirirana njegovim jedinstvenim iskustvom. Naime, Adelstein je bio prvi strani reporter koji je radio za jedne od najvažnijih japanskih novina.

Serija je smještena u Tokio devedesetih i prati avanture američkog novinara koji, kao prvi strani novinar u tom listu, uz pomoć iskusnog detektiva poroka, istražuje opasni svijet kriminala. Važna je i radi povratka Michaela Manna, redatelja, scenarista i producenta, kojemu je ovo prvi projekt nakon 2015. godine ("Blackhat"), a poznat je po filmovima "Posljednji Mohikanac", "The Insider", "Miami Vice", "Collatelar"...

U glavnim ulogama našla su se poznata lica. Adelsteina glumi Ansel Elgort ("Priča sa zapadne strane" (West Side Story),"Krive su zvijezde" (The Fault in Our Stars) i "Vozač" (Baby Driver) dok svojevrsnog Vergilija koji mladog protagonista vodi kroz pakao kriminalnog podzemlja utjelovljuje karizmatični Ken Watanabe, poznat po zapaženim ulogama u filmovima Christophera Nolana "Batman početak" i "Početak" te ratnoj drami "Pisma s Iwo Jime" i epskom filmu "Posljednji samuraj".

Prva epizoda nove HBO-ove nade bit će dostupna od 7. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 14:56