Nives Čanović i Doris Pinčić
 Instagram/Promo / ELFS
Logomanija se nastavlja

Upoznajmo Katy i Kity: Torbice domaćeg brenda sasvim sigurno ćemo ove sezone viđati po špici

Modni dvojac ELFS u proljetnoj kolekciji predstavili su novu inačicu modnog dodatka. Dnevne kombinacije uskoro će postati puno zabavnije.

Modni dvojac ELFS u proljetnoj kolekciji predstavili su novu inačicu modnog dodatka. Dnevne kombinacije uskoro će postati puno zabavnije.

Prošlogodišnji hit trend, logomanija, očigledno je odlučio ostati i nadolazeće ljetne sezone kao ultimativni trend koji obožavaju baš svi. Ipak, šarene torbice s upečatljivim logo-naramenicama upravo su dobile nasljednice jer su ELFS-i u novoj proljetnoj kolekciji predstavili novu inačicu ovog modnog dodatka koji će, zasigurno, nestati s polica.

Raznobojne torbice s dugom logo-naramenicom u prepoznatljivom dizajnu vjesnici su nove kolekcije popularnog domaćeg brenda, no ako je suditi po vjesnicima, očekuje nas modno uzbudljivo toplije doba godine.

Katy i Kity bit će pravi hit ovog proljeća na špici

Malenog i svježeg dizajna savršeno pristaju kao ručna torba za večernje varijante, a duga logo-naramenica čini ih idealnim upečatljivim, a decentnim komadom za svakodnevne stylish kombinacije.

Torbice dolaze osim u varijantama boja i u dvije varijante oblika, model s poklopcem zove se KATY, model bez poklopca KITY.

Uparite torbicu na jednostavnu haljinu ili svijetle traperice te ne zaboravite na još nekoliko detalja poput remena ili naočala kako bi efekt bio potpun.

Torbice su dostupne u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu i Rijeci te na webshopu www.elfs.hr.

Linker
26. travanj 2024 14:04