ZANIMLJIV ODABIR

‘Znala sam da se previše kockam‘: Drama tijekom prijenosa uživo, Katy Perry skoro ostala gola...

Njezin srebrni top se slomio, a ona je pokušavala ostati smirena dok su joj članovi ekipe i sudac pokušavali pomoći

Katty Perry u American Idolu

 Screenshot/instagram/kattyperry

Pjevačica Katy Perry skoro je ostala gola u ponedjeljak na TV ekranima tijekom prijenosa uživo showa „American Idol” u čijem je žiriju. Njezin 3D srebrni top se slomio, a ona je pokušavala ostati smirena dok su joj članovi ekipe i sudac Luke Bryan pokušavali pomoći. Našalio se i s produkcijom da će zbog ovoga biti veća gledanost.

„Moj top se slomio”, napisala je pjevačica (39) na Instagramu uz video nedaće koja se dogodila. Nosila je srebrni top Kate Barton napravljen od metala, a kolegama su trebale različiti alati da ga pokušaju popraviti.

„Trebam da moj top ostane na meni!” rekla je dok se naginjala naprijed sa zabrinutim izrazom lica dok je iza nje tim pokušavao raznim alatima popraviti odjevni komad. U nezgodnoj situaciji Perry se i našalila. „Ova emisija će dobiti više nego što je željela”, rekla je aludirajući da će joj pasti top koji je čvrsto držala s obje ruke.

Perry se obratila natjecatelju Romanu Collinsu za čije izvedbe joj je pukao top. Pjevao je „It‘s A Man‘s Man‘s World” Jamesa Browna.

„Ta pjesma mi je slomila top! Pretpostavljam da je to ženski svijet!” rekla mu je Katy kojoj je ovo posljednja sezona u žiriju.

Na kraju videa pjevačica se sakrila iza stola, pa potom grudi skrivala bijelim jastukom s ciljem da emisija bude prikladna za prikazivanjej. Pratitelji su imali brojne komentare na Katyin odabir topa.

„To nije gornji dio odjeće, to je branik automobila!”, napisao je jedan. „Znaš da je ozbiljna moda u pitanju kad se koriste alati”, našalio se drugi.

O tome događaju je progovorila Katy Perry za Access Hollywood: „Ne bih to nazvala nesrećom, nazvala bih to zanimljivim trenutkom na televiziji uživo”, rekla je. „Čini se da svake sezone poderem šav na hlačama ili slično...”

„Toliko mi se sviđala ova modna kombinacija iako sam znala da se kockam. Rekla sam: ‘Koga briga?‘” zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:50