carolinaherrera.com
Nostalgična moda

Nose se sad, ali i u jesen: 7 najljepših komada s točkicama

Osim minica, prozračnih bluza, kupaćih kostima i kratkih hlača, ovaj trend s retro prizvukom krasi i jesenske it komade - haljine s dugim rukavima, palazzo hlače i kombinezone.

Osim minica, prozračnih bluza, kupaćih kostima i kratkih hlača, ovaj trend s retro prizvukom krasi i jesenske it komade - haljine s dugim rukavima, palazzo hlače i kombinezone.

Moderne siluete s retro uzorkom točkica predstavili su u svojim posljednjim kolekcijama dizajneri Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Balenciaga, Loewe, Dolce & Gabbana i Jacquemus, čija je crno-bijela košulja u kratko vrijeme postala jedan od najpopularnijih komada na društvenim mrežama Instagram i Pinterest.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 27:  A model walks the runway during the Jacquemus show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2017 on September 27, 2016 in Paris, France.  (Photo by Thierry Chesnot/Getty Images)
Getty Images
Revija Jacquemus

Ženstveni komadi preplavili su modne piste, plaže, ulice i, a iako su modni stručnjaci predviđali da će trend biti kratkog vijeka, točkasti komadi pronašli su put i do jesenskih kolekcija high street brendova. Ove se godine ne nose samo klasične crno-bijele točkice - trendseterice su poludjele za haljinama na preklop francuskog brenda Realisation s bijelim točkicama na svijetloplavoj ili crvenoj tkanini. Nije bitna čak ni veličina, furaju se i upadljive predimenzionirane verzije ovog uzorka, kao i komadi sa sitnim točkicama koje su gotovo nevidljive. Zaigran i ženstven print vladao je cijelog ljeta, a veselimo se i jeseni koja će biti prepuna točkica. U nastavku pogledajte 7 komada u točkastom uzorku koje možete kupiti već sada i nositi tijekom nadolazeće sezone.

zara.com
Bodi Zara (179,90 kn)

mango.com
Bluza Mango (169,90 kn)

zara.com
Kratke hlačice Zara (149,90 kn)

mango.com
Kombinezon Mango (449,90 kn)

realisationpar.com
Haljina Realisation (195 dol)

uterque.com
Bluza Uterque (850 kn)

otherstories.com
Haljina &Other Stories (85 dol)

Linker
26. travanj 2024 07:23