Važno za zapamtiti

Već se treba štititi: Znate li odabrati zaštitu od sunca sukladno vašem tipu kože?

Osim što pažnju treba usmjeriti i na sastav, kod odabira krema i losiona za zaštitu od UVA i UVB zraka trebamo razmišljati i jesu li pogodni za našu kožu.

U svakodnevnom životu, svoje tijelo štitimo od sunca pokrivajući ga odjećom, dok o dodatnoj zaštiti kože posebno počinjemo razmišljati u ljetnim mjesecima kada su naša tijela dugotrajno u potpunosti izložena suncu. Kada dođe trenutak za kupovinu kreme za zaštitu od sunca, bivamo zatrpani izborom koji često završava pogrešnim odabirom.

Osim odgovarajućeg faktora zaštite, ono što zaboravljamo prilikom odabira je činjenica da je različitim tipovima kože potreban i različit pristup te prilagođeni proizvodi kako u svakodnevnoj njezi tako i onoj kad se radi o izlaganju suncu.

Isto tako, pažnju treba usmjeriti i na sastav brinući o učinkovitosti i zaštiti koju pruža. Kako bismo vam olakšali odabir za adekvatnu njegu kože prije izlaganja štetnim UV zračenjima i omogućili bezbrižno uživanje u sunčevim blagodatima za cijelu obitelj, izdvojili smo proizvode iz Daylong linije koji pružaju djelotvornu i pouzdanu zaštitu od sunca za različite tipove kože.

Daylong linija ne sadrži umjetne mirise ni emulgatore

Razvijeni na temelju najboljih znanstvenih i dermatoloških iskustva za vrhunsku svakodnevnu zaštitu od sunca, Daylong kreme i losioni ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Vrlo su vodootporni i otporni na znojenje, a kožu njeguju i hidratiziraju djelovanjem Aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja, štetnog UV-zračenja i isušivanja kako bi se osigurao mladenački izgled kože.

U liniji se tako nalaze četiri kvalitetna proizvoda:

Promo
Daylong® Kids SPF 50+ (150 ml – 199,78 kn)

Daylong® Kids SPF 50+ (150 ml, 199,78 kn) liposomalni je losion posebno pripremljen za zaštitu nježne dječje kože kako bi pružio visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja. Sastojci Aloa vere, vitamina E i dekspantenola dodatno štite i njeguju dječju kožu, a dozator na potisak osigurava točno i jednostavno doziranje i nanošenje.

Promo
Daylong® SENSITIVE SPF 30 gel fluid u spreju (150 ml – 197,78 kn)

Daylong® SENSITIVE SPF 30 gel fluid u spreju (150 ml, 197,78 kn) proizvod je visokog zaštitnog faktora koji pruža nove prednosti pri zaštiti od sunca. Posebno je namijenjen masnoj koži onoj iznimno osjetljivoj na sunce. Ovaj dermatološki ispitan proizvod pruža učinkovitu zaštitu protiv UVA i UVB zraka, lagan je i nemastan te sprječava pojavu oštećenja od sunca i znakova preranog starenja i kod najosjetljivije kože sklone alergijama na sunce.

Promo
Daylong® ultra SPF 25 losion (200 ml – 187,78 kn)

Daylong® ultra SPF 25 losion (200 ml, 187,78 kn) liposomalni je losion za lice i tijelo koji se preporučuje osobama svjetlije kože i kose te osobama sklonim pjegama.

Promo
Daylong extreme SPF 50+ (200ml - 219,78 kn)

Daylong extreme SPF 50+ (200 ml, 219,78 kn) idealan je za situacije u kojima je potreban visok stupanj zaštite kože izložene suncu, kao što je primjerice izloženost visokom indeksu UV zračenja u tropskim i planinskim područjima. Daylong extreme SPF 50+ preporučuje se osobama vrlo svijetle i osjetljive kože.

Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama.

Čitajte i:

Koža ne trpi kompromise: Najvažniji proizvodi koje svaka žena treba uvesti u rutinu njege lica

Učinkoviti kućni spa: Imamo recepte za pet odličnih maski sa potpuno prirodnim sastojcima

Prva pomoć za kućnu njegu lica: U samo tri koraka do njegovanog i mladolikog odraza u ogledalu

Linker
04. prosinac 2022 03:27