Rutina koja djeluje

Može li se proces starenja kože uistinu usporiti i kako? Imamo odgovore!

Bore se najčešće počinju formirati već u 25. godini života, i to pojavom tankih linija na području lica. Iako je sazrijevanje kože neizbježno, adekvatni tretmani pomoći će u zadržavanju njezine mladolikosti.

Unatoč tome što je svaka koža različita, prvi znakovi starenja na površini kože postaju vidljivi oko 25. godine života. Pritom se najprije pojavljuju tanke linije koje s vremenom postaju bore, a gubitak volumena i gustoće postaju vidljiviji. Iako je starenje prirodan proces koji se ne može izbjeći, vidljive znakove starenja kože ipak je moguće smanjiti, i to odgovarajućim preparatima i njegom koja će udovoljiti svim njezinim potrebama. Pa kako onda osigurati koži što dugotrajniju elastičnost i mladolik izgled?

image

Dobra rutina njege kože prvi je korak u pravilnom tretiranju svih znakova starenja i brige za zrelu kožu.

PROMO

Važnost dodatne njege

Kvalitetna rutina njege kože prvi je korak u pravilnom tretiranju svih znakova starenja i brige za zrelu kožu. Ako je koža zdrava, pravilna njega pomoći će da takva i ostane, ako nije, dosljedna rutina njege može pomoći u poboljšanju stanja kože. Njega podrazumijeva obnavljanje i hidraciju uz korištenje dodatnih preparata koji pružaju snažan anti-age učinak u borbi protiv starenja. Kao najučinkovitiji preparati pokazali su se serumi pa je odabir odgovarajućeg anti-age seruma bogatog aktivnim sastojcima ključan u smanjenju finih linija, bora i održavanja kože blistavom i zdravom.

Sa svojih 120 godina iskustva u anti-age njezi, Eucerin je vodeća robna marka za njegu kože koja od samih početaka pretače znanja i stručnost u vrhunsku anti-age njegu koja čuva i vraća mladenački izgled kože te pruža osjećaj zadovoljstva u vlastitoj koži. Kao anti-age stručnjak, ovaj brend iznova otkriva inovativne sastojke i stvara preparate za njegu kože koji nas čine još ljepšima izvana, pružajući osjećaj mira i samopouzdanja.

Potvrđeno 99% manje bora

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja. Potpuna anti-age rutina ispunjava bore, aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, štiti kožu od slobodnih radikala koji uzrokuju preuranjeno starenje i smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline.

Hyaluron-Filler serumi za njegu kože usmjereni su na specifične indikacije i različite potrebe kože dubinski hraneći dehidriranu i beživotnu kožu lica te sprječavajući starenje kože. Oni sadrže aktivne sastojke u pomno određenoj koncentraciji za bolju apsorpciju i djelotvornost na koži. Svi sastojci su, pritom, testirani i dokazano učinkoviti i na najosjetljivijoj koži lica. Odabirom odgovarajućeg Hyaluron-Filler seruma koža će biti vidljivo blistavija, zdravija i pomlađena uz dugotrajne rezultate.

image

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja.

PROMO

Potaknite proizvodnju kolagena serumom s vitaminom C

Inovativni Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A jača i zaglađuje kožu ispunjavajući bore i pružajući blistavost. Inovativno pakiranje otpušta vitamin C i aktivira njegovu snagu trenutno uz vidljive rezultate u samo 7 dana primjene. Snažni serum s vitaminom C potiče proizvodnju kolagena u stanicama kože, štiti kožu od slobodnih radikala i ispunjava fine linije i bore.

Linker
07. listopad 2022 11:48