Totalno cool

Samo za odvažne: Boja inspirirana poznatom ‘zlicom‘ među najvećim je hitovima u frizurama ove sezone

Ako ste zaželjeli neke veće promjene, zašto ne biste drastično promijenili frizuru? Vrući trend ovog proljeća inspiriran je upravo Cruellom de Vil.

Proljeće i ljeto je kao stvoreno za hrabre boje kose i 'pomaknute' frizure. Drastična promjena frizure nije zaobišla ni glazbenicu Billie Eilish koja je crnu kosu sa zelenim pramenovima zamijenila platinasto plavom. Ako vam ta boja djeluje previše mainstream, uzmite u obzir hit kombinaciju sezone - crno-bijelu kosu po uzoru na jednu od najpoznatijih zlica u filmskom svijetu.

Čitajte i: Ulje za kosu: Kako pravilno koristiti ovog tajnog pomagača u dobivanju besprijekorne i sjajne kose

Boja alla Cruella de Vil djeluje moćno, drukčije i definitivno nije za one koji ne vole privlačiti pažnju. Iako se kod Emme Stone kao nove Cruella de Vil boje dijele na sredini, postoji trik kako ovu kombinaciju učiniti suptilnijom i nosivom.

Postoji nekoliko različitih verzija ovog trenda boje kose - najpopularnija verzija je ona kod koje je donja polovica glave platinasto plava, a gornja crna.

Čitajte i: Nema živciranja zbog sijedih! Najnoviji trend poznatih frizera ravno na vašu kosu idealan je za ljetne radosti

Ovaj cool trend već je isfurala glazbenica Selena Gomez, samo što su kod nje boje obrnute - gore je plava, a ispod crna.

Odlična stvar kod takve boje kose jest što u svakom trenutku možete sakriti boju ispod ili je pak istaknuti, ovisno o frizuri koju nosite. Raspuštena kosa ispod koje se naziru pramenovi u suprotnoj boji djeluje vrlo zanimljivo, dok visok rep u dvije boje izgleda vrlo cool, pogotovo ako na drugu polovicu repa stavite još jednu gumicu.

Color blocking tehnika funkcionira na svim tipovima kose i gotovo svim dužinama osim ultra kratke. Kako biste je održali svježom, pazite da platinasti dio ne požuti - obavezno koristite ljubičasti šampon za neutralizirane žutih tonova te redovito hidratizirajte kosu hranjivim maskama.

01 - Modified: 2021-05-29 12:00:35 - Feat.: 1 - Title: Cruella iz ‘101 Dalmatinca‘ u novom nastavku ne smije pušiti, ali to je tek prva ‘obiteljski prihvatljiva‘ novost
01 - Modified: 2021-05-29 12:00:35 - Feat.: 1 - Title: Cruella iz ‘101 Dalmatinca‘ u novom nastavku ne smije pušiti, ali to je tek prva ‘obiteljski prihvatljiva‘ novost
Linker
10. kolovoz 2022 14:14