Foto: www.mikuta.nu
Jedan savršen ljetni top

Zvjezdice i traper su odlična kombinacija

Ležerna kombinacija švedske modne blogerice Jacqueline Mikuta oduševila je obožavateljice njezinog besprijekornog stila. Poderane traperice i bijela majica dobitna su kombinacija bez obzira na modnu sezonu, a Jacqueline je pokazala kako ih kombinirati za partyje.

Blogerica i fotografkinja koja stoji iza popularnog bloga Mikuta svoje je omiljene traperice kombinirala s crno-bijelim sandalama, a najupečatljiviji dio cijele kombinacije bila je bijela majica sa zvjezdicama francuskog brenda Zadig&Voltaire. Proziran Tita deluxe top idealan je za ljetne dane jer se može nositi bez grudnjaka dok su na mrežasti pamučni materijal izvezene zvijedice koja ga čine vrlo upečatljivim. Jacqueline je jednostavan look preporučila za večernje izlaske, ali i dodala kako su bijela majica i traperice idealna kombinacija i za ležerniji poslovni stil.

Odlične fotografije i stylinzi mladoj su trendseterici osigurali veliki broj fanova na društvenim mrežama, a osim što voli monokromne kombinacije, što ćete primijetiti čim otvorite njezin Instagram profil, Jacqueline svaku modnu kombinaciju “začini” narukvicama i prstenjem.

Linker
26. travanj 2024 02:23