savršen za šetnju

Kristina i Marin Čilić ulovljeni u New Yorku, pažnju ukrao njen preslatki laneni komplet

Riječ je o kompletu Francesca francuskog brenda Sundress koji je na njihovoj stranici rasprodan.

Riječ je o kompletu Francesca francuskog brenda Sundress koji je na njihovoj stranici rasprodan.

Marin Čilić ovih dana boravi u New Yorku gdje nastupa na posljednjem ovogodišnjem Grand Slam turniru US Openu, a s njim su supruga Kristina i sinovi Baldo i Vito. Marin je već otkrio da su uživali u obilasku Velike Jabuke, a sad su ih na ulicama snimili fotografi.

Naš tenisač, koji je u kolicima gurao sina, nasmiješio im se, no Kristina nije bila previše raspoložena za fotografiranje. Pokušala je ostati iza supruga, no njen outfit ukrao je svu pažnju.

image

Marin Čilić

RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nježan laneni komplet košulje i hlača bio je odličan izbor za šetnju, a riječ je o setu Francesca francuskog brenda Sundress koji je na njihovoj stranici rasprodan.

Ranije je obitelj uživala zu obiteljskom druženju u New Yorku.

"Volimo New York’, napisao je Čilić uz niz fotografija koje prikazuju njihovu malu turneju po gradu, u sklopu koje su posjetili i tamošnji zoološki vrt.

Prošlog tjedna Marin i Kristina bili su zvijezde gala eventa Citi Taste of Tennis u New Yorku kojim je najavljeno održavanje Grand Slam turnira US Open. Održan je 25. kolovoza u njujorškom restoranu Cipriani, a za nezaboravan kulinarski doživljaj pobrinuli su se slavni chefovi predvođeni Emmom Bengtsson, čiji se restoran Aquavit može pohvaliti s čak dvije Michelinove zvijezde.

Linker
26. travanj 2024 07:48