Getty Images for SiriusXM
Izgleda sjajno

I dalje osvaja svojim osmijehom, ali ovaj put gledalo se u njezin mladenački outfit

Ove hlače mnogi su zavoljeli dok su bili djeca, ali kad ih odjene najljepša žena svijeta gledamo ih na sasvim drugačiji način...

Odjevnu kombinaciju jedne od najzgodnijih glumica svijeta Julije Roberts u ormaru bi poželjela gotovo svaka žena. Crvene tregerice slavna holivudska glumica odjenula je gostujući u novoj radijskoj emisiji, a njezina naizgled ležerna kombinacija opet je postigla WOW efekt. I ovoga puta ova 51-godišnja glumica uspjela je dobiti pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

Voditelj showa na radijskoj postaji SiriusXM Jess Cagle nekadašnji je urednik Peoplea, a on se sa filmskom divom sreo oči u oči nakon što ju je kao nekadašnji urednik spomenutog časopisa čak pet puta proglasio najljepšom ženom svijeta.

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 16:  SiriusXM Launches
Getty Images for SiriusXM

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 16:  Julia Cunningham, Julia Roberts and Jess Cagle attend SiriusXM's Launch of
Getty Images for SiriusXM

Glumica je krala poglede svojim zanimljivim modnim outfitom, crvenim tregericama modnog brenda Elie Tahari koje su predstavljene na nedavnom njujorškom Tjednu mode. Njih je kombinirala s crnim cipelama Angele Scott.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 05: A model walks the runway for Elie Tahari during New York Fashion Week: The Shows at Gallery II at Spring Studios on September 05, 2019 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 16:  Julia Cunningham and Julia Roberts attend SiriusXM's Launch of
Getty Images for SiriusXM

'Zgodna žena' koja je zakoračila u šesto desetljeće života već dugo je miljenica Hollywooda, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti iznova s lakoćom opravdava tu titulu.

Linker
11. kolovoz 2022 17:40