Profimedia, AKM-GSI
TREĆI BRAK NA VIDIKU

Zaručnički prsten blista na ruci: Nakon pet propalih ljubavi, sreću je pronašla sa 17 godina mlađim

Najpoznatija njemačka manekenka otkrila je da ju je njezin 17 godina mlađi dečko zaprosio i da nakon godinu dana ljubavi planiraju vjenčanje.

Najpoznatija njemačka manekenka otkrila je da ju je njezin 17 godina mlađi dečko zaprosio i da nakon godinu dana ljubavi planiraju vjenčanje.

Baš na Badnjak je manekenka Heidi Klum (45) objavila da su ona i njezin dečko, glazbenik Tom Kaulitz (29) zaručeni, a pohvalila se i sa zaručničkim prstenom.

Par se prvi put zajedno pojavio u svibnju ove godine na amfAR Gala večeri u Cannesu, a ljubav je navodno počela još početkom 2018. godine. 45-godišnja manekenka je potvrdila zaruke tri mjeseca nakon što je iste opovrgnula kada se zbog dijamantnog prstena na lijevoj ruci, koji je nosila na dodjeli Emmyja, krenulo nagađati da se ne radi o običnom komadu nakita.

WEST HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 17:  Model Heidi Klum arrives at the Amazon Prime Video Post Emmy Awards Party 2018 at Cecconi's on September 17, 2018 in West Hollywood, California.  (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)
Getty Images

- Ne znam zašto svi misle da sam zaručila. Svi me pitaju isto. Kada ste u poslu u kojem sam ja, nosite mnogo odjeće i mnogo nakita. Uvijek tražim nešto što će se slagati s outfitom, a ponekad su to veliki, dijamanti prsteni - izjavila je tada Klum.

** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY **  Heidi Klum and her boyfriend Tom wear Santa hats as they  spend a fun day out at Disneyland. Heidi was seen enjoying many of the theme park's rides including the radiator springs racers, the Midway Mania ride and Tom and Heidi's son Johan were brave enough to ride the incredicoaster. Heidi was seen standing on the sidelines smiling as he went by.
Heidi spent some time embarrassing her kids also, by dancing along to some of the music from a show.
23 Dec 2018, Image: 404114669, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Heidi Klum i njezin zaručnik u blagdanskom raspoloženju

Za njemačku manekenku to će biti treći brak: Heidi se 1997. godine udala za stilista Rica Pipina, ali su se razveli nakon pet godina. Iduća važna veza bila je ona s Talijanom Flaviom Briatoreom s kojim je bila kratko u 2003. godini, ali je s njim dobila kćer Helene, odnosno Leni, kako je svi zovu. Par njezino rođenje nije dočekao zajedno, već je slavna manekenka u to vrijeme ljubovala s glazbenikom Sealom (55). On je bio prisutan na porodu te ga je Heidi uvijek nazivala ocem svojeg prvog djeteta te naglašavala kako Briatore nije ni na koji način uključen u njihov život.

Par se zaručio 2004., a vjenčali su se u svibnju 2005. godine na plaži u Meksiku. Imaju troje djece zajedno: sinove Henryja (13) i Johana (12) te kćer Lou (9), a Seal je posvojio i Leni 2009. godine. Svoje su zavjete obnavljali svake godine na godišnjicu vjenčanja, ali nakon gotovo sedam godina braka, 2012. su objavili da se razvode. Pune dvije godine trebale su im da razvod i finaliziraju i dogovore sve detalje.

U tom je razdoblju manekenka ljubila svojeg tjelesnog čuvara Martina Kirstena, ali kad je napokon svoj brak s glazbenikom privela kraju, raspala se i njihova veza. Ipak, Heidi nije dugo samovala - zaljubila se u trgovca umjetninama Vita Schnabela (32) s kojim je imala vrlo turbulentnu vezu. Prekidali su da bi se pomirili, navodno ju je i stalno varao, a da joj je dosta njegovog ponašanja odlučila je krajem 2017. godine i ubrzo pronašla utjehu u 17 godina mlađem Tom Kaulitzu, gitaristu benda Tokio Hotel, za kojeg tvrdi da je apsolutno savršen.

Linker
27. travanj 2024 06:00