TREĆA SREĆA?

Slavna pjevačica potaknula glasine o zarukama: ‘Curo, kakav je to ogromni dijamantni prsten?‘

Iako oboje svoju intimu drže privatnom, pjevačica je svog odabranika u jednom intervjuu nazvala ‘cijelim svojim životom‘

Lady Gaga

 Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon američkoga glumca Taylora Kinneyja i lovca na talente Christiana Carina, posrećilo se i izvršnom direktoru Zaklade Parker, Michaelu Polanskom. Pjevačica Lady Gaga potaknula je glasine o zarukama nakon što su obožavatelji primijetili ogromni dijamant na njezinoj ruci, prenosi Page Six. Pjevačica je od 2019. godine u vezi s dečkom Michaelom Polanskyjem, a po novim nagađanjima, sadašnjim zaručnikom.

"Ne vidim dovoljno ljudi koji luduju zbog Gagina zaručničkog prstena", "Curo, jeste li zaručeni?", komentirali su obožavatelji na društvenim mrežama. Prije godinu dana nagađalo se da su pjevačica i Polansky prekinuli zato što se nisu slagali oko braka i djece.

"Prekinuli su prije nekoliko mjeseci. Bilo je to prijateljski. Oni su još uvijek prijatelji", rekao je tada izvor. No, par je glasine demantirao u listopadu prošle godine kada su zajedno uživali na dva koncerta u Las Vegasu.

image

Lady Gaga i Michael Polansky

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako oboje svoju intimu drže podalje od očiju javnosti, pjevačica je svog odabranika u jednom intervjuu nazvala "cijelim svojim životom". Polansky je pratio pjevačicu na nekoliko dodjela nagrada, uključujući BAFTA-u i Critics Choice Awards 2022. godine. Prije njihove veze, Gaga je prethodno bila zaručena za Taylora Kinneyja i Christiana Carina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:12