INSTAGRAM
čestitamo

Vjenčali se Tin Jedvaj i Dina Dragija: Pogledajte prve fotografije mladenke

Vjenčanje se održalo u jednoj crkvi u Varaždinu, a fotografiju emotivnog trenutka zabilježio je prijatelj mladenaca.

Vjenčanje se održalo u jednoj crkvi u Varaždinu, a fotografiju emotivnog trenutka zabilježio je prijatelj mladenaca.

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj vjenčao se danas dugogodišnjom djevojkom, Dinom Dragijom u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu.

Dinin frizer i blizak prijatelj Zvonimir Franić prije vjenčanja je objavio fotografiju završnih priprema - on je bio zadužen za frizuru, a vizažist Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty, radio je vjenčani make-up.

Dinin i Tinov prijatelj i jedan od gostiju, Andre Ljustina, na svom Instagramu je podijelio story iz crkve u kojoj se održala ceremonija. Na fotografiji je uhvaćen trenutak točno nakon što je svećenik mladence proglasio mužem i ženom te su razmijenili zagrljaje s kumovima.

Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni novoizgrađeni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Ovaj moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravličnić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

image

Tin Jedvaj i Dina Dragija pred oltarom.

INSTAGRAM SCREENSHOT

Kako doznajemo, mladenka će danas promijeniti tri vjenčanice. Njena kuma je Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića.

Iako su svoje vjenčanje skrivali od javnosti, da se nešto događa postalo je jasno sinoć. Dina je objavila fotografije bijelog odijela dizajnerice Kristine Burje, a potom i fotografiju na kojoj se vide njene i Tinove noge, pored stola s dugim stolnjakom kakvi se obično vide na vjenčanjima. Tu fotografiju podijelio je i Tin.

image

Dina Dragija i Tin Jedvaj večer prije vjenčanja

INSTAGRAM

Dina se nekoliko godina bavila modelingom, a nakon što je završila prvostupnički studij diplomacije i međunarodnih odnosa, otišla je na studij u London te se izborila za diplomu antropologije politike, kriminala i nasilja.

U njenom životopisu je i potpredsjedničko mjesto NGO Youth Leaders Networka kojemu je cilj pripremiti mlađe generacije za političke izazove novog doba, a odnedavno je jedna od NFT umjetnica.

S druge strane, Tin trenutno igra za klub Lokomotiv Moskva.

Čitajte i: Djevojačka zabava ide dalje: Dina Dragija tulumarila s Izabel Kovačić, sestrama Mamić, Kristinom Zubac...

Dina je prije ulaska u brak čak dvaput proslavila djevojačku. Najprije se s prijateljicama zabavljala na Ibizi, a prije dva tjedna ponovno su se okupile u Istri. Trenutke zabave dijelile su na društvenim mrežama, pa smo tako doznali da su s njom slavile Kristina Zubac, inače supruga košarkaša Ivice Zupca, Brita Bobetić, Iva i Lucija Mamić, Kim Pavlić i Vita Nižić te dizajnerica Kristina Burja.

image

Dina Dragija s prijateljicama na djevojačkoj zabavi u Istri

INSTAGRAM

Tin je pak slavio u Las Vegasu, a s njim su bili Luka Rajić Jr. (sin Borne Kotromanić i Luke Rajića), srbijanski folk pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija, nekadašnji igrač NK "Rudeš" Ardian Aliti te beogradski poduzetnik Luka Dokmanović.

Čitajte i: Tin Jedvaj na momačku zabavu u Las Vegas poveo sina Luke Rajića i srpsku glazbenu zvijezdu

Linker
26. travanj 2024 16:31