u top formi

‘Ti nisi ljudsko biće‘: Elizabeth Hurley skinula još više, obožavateljice je zasule komentarima

Bivša djevojka Hugha Granta i glumica koju pamtimo po ulogama u filmu "Austin Powers: International Man of Mystery" te seriji "The Royals", već je godinama fokusirana na svoju liniju kupaćih kostima, a sama je sebi najbolji model, čak i kad se od kostima ne vidi mnogo.

Glumica Elizabeth Hurley na društvenim je mrežama iznimno aktivna, pogotovo na Instagramu, gdje je slijedi 1.8 milijuna ljudi.

55-godišnja Britanka na Instagramu rado pozira u kupaćim kostimima iz vlastite kolekcije, a fanovima redovito pruža uvid u svoj glamurozni privatni život, pun proslava i egzotičnih putovanja.

"Mamica, glumica, manekenka, farmerica i dizajnerica kupaćih kostima", kako se opisuje na svom profilu, posljednjom je objavom podigla mnoge obrve te privukla komentare iznenađenih, ali oduševljenih obožavatelja.

Pedesete nikad nisu izgledale tako dobro! Ove žene izgledaju bolje nego ikad, a znamo i njihovu tajnu

Naime, pri snimanju nove fotografije kojom reklamira svoje kupaće kostime, Elizabeth je "slučajno" zaboravila gornji dio badića pa je tako u snijegu pozirala samo u gaćicama i bundi, pokazavši tako još jednom svijetu svoju nevjerojatnu figuru.

Neke je oduševila, neke zgrozila

Golišava fotografija podijelila je mišljenja obožavatelja, dok su neki pohvalili izgled smjelost, drugi su se razočarali, a treći pak - tražili greške na fotografiji.

U svijetu lažnjaka i kopija, on ima onaj nužni 'faktor X', a poznata mama pomogla mu je 'samo' dobrim genima

"Ti nisi ljudsko biće!" napisala je uz emoji vatre jedna oduševljena obožavateljica, dok je druga dodala: "Ako imaš samopouzdanja, zašto ne. Jednog dana će gledati ove fotografije i misliti - kako sam bila zgodna! Bravo za nju".

Uz pregršt pozitivnih komentara, našli su se i oni kojima je Elizabethina golišava fotografija zasmetala: "Imam sina tvojih godina, da ovo napravim zauvijek bi me se sramio". "Obuci se, prehladit ćeš se", još je jedan od komentara onih koje Liz na snijegu nije oduševila.

Jedan fan primijetio je "grešku" na fotografiji te sve upozorio na photoshop: "Pogledajte samo kako su iskrivljena vrata na fotografiji!"

Linker
04. prosinac 2022 03:43