OTKRILA NA INSTAGRAMU

Slavnoj komičarki Kathy Griffin odstranit će dio plućnog krila zbog raka pluća

Poznata američka komičarka Kathy Griffin s obožavateljima na Instagramu je podijelila kako se trenutno bori s rakom pluća.

Popularna američka komičarka Kathy Griffin na Instagramu je objavila kako joj je dijagnosticiran rak pluća zbog čega će joj odstraniti dio plućnog krila.

"Moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti pola lijevog plućnog krila", započela je u objavi Kathy koja je istaknula kako nikada nije pušila.

image
DREW ALTIZER PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Naš vrhunski onkolog govori nam kako je obolio od karcinoma i sam se izliječio

Doktori su optimistični

"Da, imam rak pluća iako nikada nisam pušila. Doktori su vrlo optimistični jer je rak u prvom stadiju i zadržao se na lijevom plućnom krilu. Nadamo se da mi neće trebati ni kemoterapija ni radijacija nakon ovog i da ću moći normalno disati. Već za mjesec dana bih trebala biti u pokretu kao i inače", napisala je komičarka.

"Bile su ovo lude četiri godine, pokušavala sam se vratiti na posao, nasmijavajući vas i zabavljajući, no bit ću sasvim dobro. Naravno, cijepljena sam protiv covida. Da nisam, posljedice bi bile još ozbiljnije. Molim vas, redovito se pregledavajte, to će vam spasiti život", zaključila je 60-godišnja Kathy.

Njezini pratitelji i obožavatelji odmah su joj pružili podršku u komentarima punim suosjećanja.

Linker
23. travanj 2024 08:22