Čemu služi garaža?

Slavni glumac počastio se skupocjenim Teslom, sad mu stoji oslonjen na blokove

Slavni glumac neporezno je parkirao 100.000 dolata vrijednog Teslu ispred svoje vile u Los Angelesu, a lopovi su ga pod okriljem noći ‘olakšali‘ za felge i kotače

Najnovija žrtva sve učestalijih krađa dijelova automobila Tesla u Los Angelesu, postao je holivudski glumac Owen Wilson. Lopovi su pod okriljem noći odnijeli felge i gume s njegovog vozila vrijednog oko 100.000 dolara.

Neoprezno ga je parkirao ispred svoje vile u elitnoj prigradskoj Santa Monica, premda na svom posjedu ima garažu. Šteta je oko 4000 dolara, ali za zvijezdu filma "Marry Me" (za taj film s Jennifer Lopez dobio je honorar od 2,5 milijuna dolara) to i nije velik gubitak. Ali, popravak automobila je gnjavaža koja mu nije trebala.

Krađe dijelova za Teslu, bez obzira na to radi li se o skupljoj, najnovijoj inačici modela X ili o povoljnijem modelu 3 koji stoji 45.000 dolara, piše Daily Mail, sve su učestalije.

image

Owen Wilson

XPOSUREPHOTOS.COM/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Owen Wilson stalno dobiva uloge očeva u filmovima, ali za svoju jedinu kći ne želi ni čuti: ‘Nikada nije bila stvar u novcu‘

Policija u Los Angelesu suočena je sa značajnim porastom otuđivanja vozila, konvencionalnih i električnih. Od prošle godine suočeni su sa zapanjujućim porastom od 17 posto, što je vjerojatno razlog zbog kojeg slavnom glumcu zasad ne mogu pomoći.

Zacijelo je riječ o uigranoj bandi koja operira bogatijim losangeleškim četvrtima u potrazi za traženim dijelovima trendovskog automobila. Pregledane su snimke nadzornih kamera, ali kradljivci nisu od jučer, zacijelo su se pobrinuli da ih se ne može prepoznati.

Linker
19. travanj 2024 02:47