U raljama ljubavi

Jennifer Lopez o velikoj novosti u svom životu: ‘Nitko nije bio više iznenađen od nas‘

Pjevačica i glumica je prilikom najave svog novog filma ‘Ti si taj‘ otkrila ponešto o obnovljenoj romansi s bivšim partnerom.

Omiljeni par koji je obnovio svoju vezu nakon 16 godina, Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49), priznao je kako se nisu nadali obnavljanju svoje romanse. Naime, prilikom gostovanja u emisiji The Ellen DeGeneres Show, Jennifer je govorila o svome novom filmu "Ti si taj", ali i o vezi s glumcem.

"Mislim da nitko nije bio više iznenađen od nas", priznala je Lopez o svojoj vezi s Benom.

image

U kina je upravo stigao film 'Ti si taj' u kojemu Jennifer igra glavnu ulogu.

PROMO

Čitajte i: Jennifer Lopez ljutita zbog Affleckova omalovažavanja bivše s kojom ima troje djece

Omiljena glumica i pjevačica također je priznala kako nikada nije bila sretnija, ali i da nije ni pomišljala da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi, a čini se da njezina bivša i sadašnja ljubav itekako ima veze s time.

"Osjećam se tako sretno, sretno i ponosno što sam s njim", priznala je Lopez.

No, nova ljubavna prilika nije jedini razlog za veselje i ponos Jennifer Lopez. Naime, u kina je upravo stigao film "Ti si taj" u kojemu igra glavnu ulogu, a tumači lik glazbene superzvijezde Kat Valdez. Kat s novom glazbenom zvijezdom Bastianom (Maluma) čini najseksepilniji par na svijetu koji se odluči vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija se treba prenositi uživo preko društvenih platformi. U publici na koncertu je i Owen Wilson koji glumi Charlieja Gilberta, učitelja matematike...

image

Jennifer i Maluma tumače najseksepilniji par na svijetu.

PROMO

Čitajte i: Nakon deset godina braka, Megan Fox službeno vratila djevojačko prezime

"Uloga je bila doista zabavna i katarzična", priznala je Lopez koja se, osim u glavnoj ulozi, pronašla i u ulozi koproducentice, a navela je i kako joj je posebno važno što će publici konačno moći otkriti nešto o tome kako je živjeti u očima javnosti.

Linker
16. travanj 2024 15:07