UVIJEK ATRAKTIVNA

Šik look trendseterice: Hailey Bieber karirani blejzer nosila kao haljinu i ukrala sve poglede

Supruga Justina Biebera plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a možete li pogoditi koji je njezin glavni adut? Ni manje ni više, atraktivne duge noge!

Američka manekenka Hailey Bieber jučer navečer pojavila se u New Yorku u vrlo atraktivnom, kariranom izdanju. 25-godišnjakinja je ovom prilikom otkrila savršeno isklesane noge dok je izlazila iz stana i odlazila u restoran Nobu na večeru u seksi blejzer-haljini.

image

Hailey Bieber u kariranom izdanju

WAVYPETER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Plavokosa manekenka gotovo uvijek nosi oversize modele, a ovaj outfit savršeno joj pristaje. Šik frizuru i besprijekorni make up u retro nijansama upotpunila je zlatnim nakitom i crnim štiklama s velikom platformom. Kad pogledate izdanje dugonoge manekenke, nije teško zaključiti zašto krade poglede gdje god da se pojavi.

image

Hailey Bieber u kariranom izdanju

THEHAPABLONDE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, ovo je prvi put da je supruga Justina Biebera (28) viđena nakon što je on otkrio svoje zdravstvene probleme te priznao da pati od privremene paralize lica zbog Ramsay Hunt sindroma. Naime, Justin je u petak na svom Instagramu podijelio trominutni video u kojem objašnjava dijagnozu.

Justinovo desno oko nije moglo treptati, a desna strana lica mu se nije pomaknula, a sve je objasnio u video isječku. ''Hej svima, Justin ovdje, htio sam vas obavijestiti o tome što se događa'', poručio je obožavateljima na društvenim mrežama. Prema klinici Mayo, gubitak sluha i paraliza lica povezani s Ramsay Huntovim sindromom su privremeni, ali mogu postati trajni. Izgleda da se Justin nije pridružio Hailey u njezinom izlasku, iako je pohvalio njezinu novu beauty tvrtku Rhode na svojim Instagram pričama.

Hailey je također imala problema sa zdravljem, 12. ožujka hospitalizirana sa simptomima sličnim moždanom udaru. Otpuštena je sljedeći dan. U 12-minutnom videu koji je objavila na svom Youtube kanalu, otkrila je da je patila od prolaznog ishemijskog napada te je otkrila da je imala operaciju srčane mane Po svemu sudeći, zaljubljeni par je zajedno i u dobru i u zlu!

Linker
20. travanj 2024 16:18