PG / Splash News
POTPUNO ISKRENO

Roseanne otkrila cijenu slave: 'Doživjela sam nekoliko živčanih slomova, ali nitko nije primijetio'

Njezina serija 'Roseanne' je osamdesetih i devedesetih bila jedan od najvećih hitova na malim ekranima, ali slava koju je stekla u tom razdoblju nije došla bez naplate.

Njezina serija 'Roseanne' je osamdesetih i devedesetih bila jedan od najvećih hitova na malim ekranima, ali slava koju je stekla u tom razdoblju nije došla bez naplate.

U najavi za novu epizodu televizijskog showa '20/20', američka glumica Roseanne Barr otkrila je da ju je zvjezdani status koštao zdravlja.

- Imala sam nekoliko živčanih slomova, ali srećom nitko nije primijetio – izjavila je 65-godišnja komičarka u intervjuu. Glumica čija se hit serija vraća s novim nastavcima u ožujku ove godine bila je potpuno iskrena i priznala da je zbog svega nekoliko puta bila hospitalizirana.

- Biti slavan nije jednostavno, ali ovog puta imam 65 godina i nasreću imam i socijalno osiguranje pa se ne moram brinuti – otkrila je Roseanne Barr u specijalu '20/20' koji će biti emitiran u veljači.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  Roseanne Barr attends The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images
Na dodjeli Zlatnih globusa ove godine

Njezina humoristična serija "Roseanne" prikazivala se od 1988. do 1997. godine, a samo godinu kasnije slavna je glumica morala na operaciju jer je imala gotovo 160 kilograma. I danas se pridržava zdravog načina života koji je tada prihvatila.

- Odabrala sam novu prehranu. Vrlo je radikalna i revolucionarna. Jedeš manje i više se krećeš – zapravo, vrlo jednostavno – znala se našaliti Roseanne u prijašnjim intervjuima.

Američka glumica priznala je i kako joj je današnje produciranje serije mnogo lakše i jednostavnije jer ima podršku žena i muškaraca, što tada, prije 30 godina, nije imala. Uz Roseanne Barr (Roseanne), u novim epizodama će opet biti i John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) i Lecy Goranson (Becky).

PASADENA, CA - JANUARY 08:  Executive producer/actress Roseanne Barr (L) and actor John Goodman of the television show Roseanne react onstage during the ABC Television/Disney portion of the 2018 Winter Television Critics Association Press Tour at The Langham Huntington, Pasadena on January 8, 2018 in Pasadena, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images
Roseanne Barr i John Goodman

Linker
28. travanj 2024 17:59