Tonči Plazibat / Hanza media
evo mene, moji ljudi

Raspoloženi Kličko je stigao na Brač: Slavni boksač itekako zna uživati u zasluženoj mirovini

Umirovljeni ukrajinski boksač Vladimir Kličko (44) stigao je za vikend na Brač. Nakon što je došao na odmor bio je više nego dobro raspoložen, pa se rado fotografirao s djelatnicima Zračne luke Brač.

Vladimir Kličko veliki je ljubitelj Jadrana. U Hrvatskoj je bio i prije deset godina kada je posjetio Hvar s tadašnjom partnericom glumicom Hayden Panettiere. Tada je na Hvar stigao na 30-metarskom jedrenjaku Francesco Petrarca, a par je bio zapažen u restoranu Gariful. Na meniju romantične večeri bili su carpaccio, crni rižoto i jastog na žaru. A onda su dok su bili u ljubavnoj vezi posjetili u Jadran tri godine zaredom.

Dubrovnik, 020713.
Poznati ruski boksac Vladimir Klicko s djevojkom, glumicom Hayden Panettiere posjetio danas i Dubrovnik. Sa svoje jahte Va bene gliserom se prebacio u gradsku luku.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / Hanza media
Osim Hvara posjetili su i Dubrovnik dok su plovili jahtom.

Kako na društvenim mrežama ne otkriva detalje iz privatnog života, nije poznato s kim je ovog puta stigao na Jadran, ali njegov osmijeh govori da se osjeća kao da je došao doma.

Airport Brač Ltd. facebook
Kličko je bio raspoložen jer je stigao na odmor

Prije tri godine objavio je svijetu da odlazi u mirovinu. "Nikada nisam mislio da ću imati ovako dugu i uspješnu sportsku karijeru. Zahvaljujem svima od sveg srca", izjavio je tada boksač.

Svoju 21 godinu dugu karijeru Ukrajinac je započeo pobjedom na olimpijskim igrama 1996. u Atlanti. Kličko je od 2006. do 2015. godine bio neporažen, a s bratom Vitalijem Kličkom je dominirao u teškoj kategoriji. Zadnji meč je imao u travnju 2017. na stadionu Wembley protiv Britanca Joshue i izgubio ga je u 11. rundi.

ATLANTA - AUGUST 4:  Vladimir Klitschko of the Ukraine celebrates his Gold Medal win against Paea Wolfgram of Tongo in the 91kg final during the XXVI Olympic Games at Alexander Memorial Coliseum on August 4, 1996 in Atlanta, Georgia.  (Photo by Al Bello/Getty Images)
Getty Images
Zlatna medalja dogodila se prije 24 godine...

Početkom kolovoza 2018. godine svijetom je odjeknula vijest da do tada naoko idiličan par, glumica Hayden Panettiere i umirovljeni slavni boksač Vladimir Kličko, više nisu zajedno. Nakon devet godina, unutar kojih im se rodila i kćerkica Kaya, odlučili su krenuti svatko svojim putem.

LOS ANGELES, CA - APRIL 22:  Wladimir Klitschko and actress Hayden Panetierre attend the Earth Day celebration and screening of Avatar benefitting the Partnership for Los Angeles Schools  at Nokia Theatre L.A. Live on April 22, 2010 in Los Angeles, California.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images for Earth Day)
Getty images
I nakon razlaza su i dalje dobri prijatelji, a veže ih njihova kćer Kaya...

Čitajte i:

Problemi nakon rastanka: Dijete je s Kličkom, kći je odvojena od Hayden Panettiere zbog nasilnog dečka

S tatom na moru: Curica nakon razlaza poznatih roditelja sve rjeđe s majkom

Vladimir Kličko i Hayden Panettiere: Poslijeporođajna depresija daleko je iza njih

Linker
25. travanj 2024 04:03