ROB LATOUR/HCA/SHUTTERSTOCK
tajno vjenčanje

Omiljeni Jess iz Gilmorica se oženio: U braku je od početka ove godine

Glumac najpoznatiji po hit seriji "Gilmoreice" i ulozi u "To smo mi" oženio se u tajnosti s modelom Jarah Mariano.

Glumac najpoznatiji po hit seriji "Gilmoreice" i ulozi u "To smo mi" oženio se u tajnosti s modelom Jarah Mariano.

Glumac, Milo Ventimiglia najpoznatiji po ulozi Jessa Mariana (možemo to nazvati i - sudbinom?) u seriji "Gilmoreice", vjenčao se u tajnosti početkom ove godine za model Jarah Mariano. Ekskluzivne vijesti donio je Us Weekly, kojem je sve potvrdio njegov agent dodavši da su se vjenčali u veljači na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo obitelj i prijatelji.

Njihovu vezu razotkrio je 2022. Instagram profil Deuxmoi, a u lipnju ove godine krenulo se pričati o njihovom braku s obzirom na to da je ona viđena s dijamantnim prstenom uz koji je nosila još jedan koji je izgledao poput vjenčanog. Par svoju vezu nikada nije javno komentirao, ne objavljuju zajedničke fotografije, a čak niti na događanja ne dolaze zajedno.

image

Milo Ventimiglia

CHELSEA LAUREN/HCA/SHUTTERSTOCK

Ventimiglia je zapravo i poznat po tome da ne želi pričati o svojem privatnom životu jer želi da je u fokusu njegov rad, a ne veze.

"Želim ostati, koliko mogu, anoniman i nevidljiv, ne znam koliko moj život može biti zanimljiviji od nekog drugog života samo zato što sam glumac" istaknuo je Ventimiglia kojeg je nedavno publika obožavala gledati u seriji "To smo mi". Ono što je otkrio je da u partnerici traži iskrenost, autetničnost i intelektualnost - a čini se da je sve to našao.

image

Jarah Mariano

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Jarah je najpoznatija po tome što je bila model za "Sports Illustrated Swimsuit", a u svom životopisu ima i kampanje za brend Victoria‘s Secret. Rođena je na Havajima, ali se s obitelji preselila u Kaliforniju te kao tinejdžerica otišla u New York gdje je nastavila školovanje. Iza sebe ima i nekoliko manjih uloga, a bila je i zvijezda video spota "Show Me What you Got", slavnog Jay Z-a.

Prije nego što se skrasio s Mariano, Milo je bio u vezi s Kelly Egarian, marketinškom stručnjakinjom s kojom je svoju vezu također držao podalje od javnosti. Poznato je da je bio u vezi i s Hayden Panettiere koju je upoznao na setu serije "Heroji", a veza je trajala dvije godine - od 2007. do 2009. godine. Osim što su bili u ljubavnoj vezi na televizijskom ekranu, Milo je bio tri godine u vezi i s kolegicom sa seta serije "Gilmorice" Alexis Bledel.

Linker
28. travanj 2024 20:11