CBS-TV - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA
23 godine od zadnje klapne

Opet zajedno: Jane Seymour proslavila 60. rođendan svog ‘supruga‘ iz serije ‘Dr. Quinn: Žena vrač‘

Pridružili su im se kolege sa seta, a emotivno okupljanje uživo zbog slavlja, a ne ponovnog snimanja serije, ovjekovječeno je fotografijama koje su ‘poharale‘ društvene mreže.

Pridružili su im se kolege sa seta, a emotivno okupljanje uživo zbog slavlja, a ne ponovnog snimanja serije, ovjekovječeno je fotografijama koje su ‘poharale‘ društvene mreže.

Zbog svog okruglog, 60. rođendana, američki glumac John Lando okupio je na proslavi kolege iz serije “Dr. Quinn, žena vrač”, Jane Seymour (70), Williama Shockleyja (58), te Jasonom Lelandom Adamsom (58). Bilo je to njihovo prvo okupljanje uživo nakon mnogo godina, a britanska glumica koja je u seriji tumačila naslovnu ulogu, podijelila je dvije fotografije s proslave na Instagramu. Kako Landonov rođendan pada u četvrtak 9. prosinca, složna ekipa uranila je s partyjem, izvješćuje magazin People.

- Čak i nakon svih ovih godina još uvijek me nose na dlanu! Moje srce je puno nakon druženja s tim nevjerojatnim ljudima. Okupili smo se kako bi rano počeli slaviti Joeov veliki rođendan! 60 je odmah iza ugla - napisala je glumica.

https://people.com/tv/jane-seymour-reunites-with-dr-quinn-medicine-woman-costars-23-years-after-series-finale/

Premda su prošle 23 godine otkad je snimljena posljednja scena serije o dogodovštinama liječnice s američkog Istoka koja se, na užas svoje obitelji, skrasila u Colorado Springsu u Coloradu, Jane Seymour izgleda nejverojatno mladoliko. Ni Lando, za čijom su dugom, smeđom kosom i trodnevnom bradom uzdisale gledateljice diljem svijeta, po tom pitanju ne stoji loše. On je tumačio ulogu njezinog supruga, a kako njihova ljubavna priča u seriji nije baš glatko tekla, zbog iščekivanja fanova hoće li se i kad spojiti, serija je sredinom 90-ih bila vrlo popularna.

- I sada, gotovo 30 godina kasnije, znam da je najveći dar u životu vrijeme koje smo proveli dijelimo zajedno - na rođendan se biranim riječima osvrnuo i William Shockley koji je u seriji tumačio ulogu osebujnog vlasnika mjesnog saloona, Hanka Lawsona.

Prije godinu i pol, glumci iz serije okupili su se na zoom događanju koje je popratio Entertainment Weekly. Pričali su o zgodama sa seta serije čije je snimanje trajalo šest sezona, od 1993. do 1998. Imali su što reći jer je “Dr. Queen” bio jedan od rijetkih televizijskih projekata na čiji su set, ranč u Kaliforniji, smjeli doći obožavatelji.

U pauzama snimanja glumci su pričali s fanovima i davali im autograme, što je bio presedan.

Serija je 19 puta nominirana za Emmy od čega je dobila četiri. Premda su mnogi tih godina bili spremni okladiti se da će Jane Seymour ponijeti kući barem jedan Emmy, za ulogu odvažne doktorice na Divljem zapadu naposljetku je 1996. nagrađena Zlatnim globusom.

Linker
26. travanj 2024 07:10