KRAJ SREDNJE ŠKOLE

Novi povod za slavlje u obitelji Travisa Barkera: ‘Tako sam ponosan na tebe‘

Glazbenik i suprug Kourtney Kardashian je ponosni otac! Na društvenim mrežama ne skriva da slavi uspjeh svoga nasljednika.

U subotu je bubnjar Blink-182 podijelio slatku objavu na kojoj su on i njegov 18-godišnji sin Landon Barker na crno-bijelim fotografijama proslavili tinejdžerovu maturu iz srednje škole.

"Tako sam ponosan na tebe, Landon", poručio je Travis Barker (46) na Instagramu te dodao: "Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast odgajati te i jedva čekam svjedočiti svim nevjerojatnim stvarima koje ćeš tek napraviti."

"Čestitam na diplomi, volim te", zaključio je na samom kraju.

Naime, bubnjar dijeli skrbništvo nad sinom Landonom i kćeri Alabamom (16) s bivšom Shannom Moakler s kojom je bio u braku od 2004. do 2008. Moakler je također majka 23-godišnje, Atiane De La Hoye, 23, koju je dobila u braku s bivšim mužem, bivšim profesionalnim boksačem Oscarom De La Hoyom.

Podsjetimo, prošlog mjeseca Travis se vjenčao s Kourtney Kardashian na raskošnoj talijanskoj svadbenoj ceremoniji, čime je postao očuh troje Kourtneyine djece sa Scottom Disickom: Masonom (12), Penelope (9) i Reignom (7).

Svih šestero Kardashianove i Travisove djece bilo je nazočno kada se par vjenčao u Portofinu 22. svibnja, nakon neslužbene ceremeonije u kapelici u Las Vegasu u travnju.

Također, nedavno je Moakler (47), koja nije bila na vjenčanju, podijelila svoje mišljenje o odluci Kardashianke da svoju djecu uključi u službenu ceremoniju.

"Jako lijepo od nje da je uključila djecu u tako prekrasnu stvar", rekla je prije nego što je dodala da joj je drago što su djeca sretna i što su uspjela vidjeti Italiju.

Linker
20. travanj 2024 15:52