ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Otkriveni detalji

Njena obitelj nevjerojatno je bogata, a na svadbi s mladim Beckhamom gosti su jeli cheeseburgere

Kako je izgledalo njihovo tri milijuna funta vrijedno vjenčanje za 500 uzvanika, što se nalazilo u njenoj vjenčanici, kakva je bila hrana i tko je zabavljao uzvanike, otkrili su u lipanjskom izdanju britanskog Voguea.

Kako je izgledalo njihovo tri milijuna funta vrijedno vjenčanje za 500 uzvanika, što se nalazilo u njenoj vjenčanici, kakva je bila hrana i tko je zabavljao uzvanike, otkrili su u lipanjskom izdanju britanskog Voguea.

Velebno vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz u travnju nije bilo inspirirano nekonvencionalnom svadbom njegovih roditelja, Victorije i Davida Beckhama, mladenci su htjeli što više nalikovati Iman i Davidu Bowieju na njihovoj kultnoj svadbenoj fotografiji. Otkrili su to u razgovoru za lipanjsko izdanje britanskog Voguea, na čijoj su naslovnici.

Možda je zrno ljubomore razlog zbog kojeg je David Beckham bocnuo sina u svojoj zdravici na svadbenom slavlju. U šali se ispričao što je sinu, kad se prije 23 godine ženio njegovom majkom, na glavu stavio smiješan modni detalj, kaubojski šešir, prenosi Daily Mail.

Bogatstvo Nicoline obitelji impresivno je, dovoljno je reći da samo njihov posjed u Palm Beachu vrijedi 76 milijuna funta, a kako svadbena svečanost od tri milijuna funta za 500 uzvanika ne bi izgledala (previše) pretenciozno, mladenci su na svadbeni jelovnik, osim filet mignona, veganskog ossobuca i delikatne bijele ribe list, dodali cheeseburgere, pomfrit i pileće nuggetse. Bila je to Brooklynova ideja.

Tajna plavog konca

Nicola je, pak, otkrila da je njezina majka Claudia Heffner Peltz, prema američkom običaju, u unutarnji porub njene Valentino Haute Couture vjenčanice dala ušiti dirljivu poruku: "Nicola, moje srce. Ti si ja, ja sam ti. Sva moja ljubav, cijeli moj život, moja prekrasna djevojka, iznutra i izvana. Voli te mama." Izvezena je plavim koncem jer mladenka za sreću treba na sebi imati nešto plavo. Kad se mlada glumica, zvijezda serije "Motel Bates" pojavila u vjenčanici, Brooklyn nije mogao povjerovati koliki je sretnik.

"Vrhunac cijelog vjenčanja za mene je bio vidjeti je prvi put u toj haljini. To je bio prvi put u mom životu kada sam se osjećao kao da ne mogu doći do daha", prisjetio se.

Osim izgleda mladenke i gastronomske ponude, na vjenčanjima se najčešće komentira glazba. Zato mladenci ništa nisu prepustili slučaju. Za ples mladenke i njenog oca, financijaša i milijardera Nelsona Peltza, izabrali su pjesmu Bette Midler "Wind Beneath My Wings", njezin hod do oltara pratila je izvedba pjesme "Songbird" cijelog gudaćeg orkestra, a mladenci su zaplesali uz sentiš Elvisa Presleyja "Can't Help Falling in Love" koji im je otpjevao južnoafrički pjevač u usponu, Lloyiso.

Čitajte i: Vjenčanje od 25 milijuna kuna! Dan iz snova za Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Uzvanike su zabavljali britanski pjevač Sekouu i bivši suprug Jennifer Lopez, Marc Anthony. Kada su otkrili sve detalje sa svadbe, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz rekli su da je malo falilo da se nikad ne zaljube. Naime, kad su ih zajednički prijatelji upoznali 2017., na glazbenom festivalu Coachella u Kaliforniji, nisu se podnosili.

Trebale su im dvije godine da postanu par. No od tada je sve išlo brzo: zaručili su se 2020. poslije osam mjeseci veze, a o njihovom vjenčanju još će se dugo pričati.

Linker
26. travanj 2024 14:57