TOM DUBRAVEC/CROPIX
NAKON DUGO VREMENA

Nataša Janjić u bujici emocija: ‘Skoro sinoć nisam zaspala od brige što ostavljam obitelj zbog posla‘

Nakon ljetovanja u društvu najmilijih od kojih se dugo nije odvajala, popularna domaća glumica Nataša Janjić uputila se na poslovno putovanje koje joj je zadalo bujicu emocija.

Nakon ljetovanja u društvu najmilijih od kojih se dugo nije odvajala, popularna domaća glumica Nataša Janjić uputila se na poslovno putovanje koje joj je zadalo bujicu emocija.

Popularna domaća glumica Nataša Janjić s pratiteljima na Instagramu često dijeli kako lijepe, tako i one manje lijepe trenutke iz svakodnevnog života, a ovoga je puta u opisu fotografije otkrila kako se osjeća povodom trenutnog poslovnog putovanja.

"Jako dugo se nisam pakirala sama. (Ono baš samo moj kofer i samo moje krpice) Dugo nisam ni letjela sama. Skoro sinoć nisam zaspala od uzbuđenja pomiješanog sa sjetom i brigom što ostavljam obitelj zbog posla. Skoro sam pomislila da bih trebala odustati", napisala je glumica o bujici osjećaja koja ju je obuzela zbog poslovnog putovanja koje ju je dočekalo nakon ljetovanja.

Čitajte i: Pozirala sa zebrom i snimila neodoljivu ‘razglednicu‘: Nataša Janjić Medančić uživa u istarskom raju

"I skoro sam u teškoj tremi što stajem pred kamere nakon dugo vremena. Ali skoro se pomalo počinjem i veseliti", dodala je Nataša koja nakon dugo vremena putuje bez obitelji s kojom je, uz prijatelje, donedavno odmarala u rodnoj Istri njezinog supruga Nenada.

Čitajte i: Tko čeka taj i dočeka: Nataša Janjić Medančić konačno uživa u blagodatima ljeta uz djecu i supruga

Tamo je prošle godine trudna Nataša s obitelji provela dva mjeseca nakon zagrebačkog potresa u kojem im je stradao dom u samom centru metropole.

"Vratili smo se za dva mjeseca, dočekali drugu bebicu i kraj godine. I živjeli bismo tako u našem domu, u zaboravu, da nije bilo i petrinjskog potresa, preglasnog podsjetnika na traumu, nakon kojeg se više nikad nismo vratili. Potres je naše živote promijenio iz temelja, ali sam sigurna da ćemo se i kad-tad vratiti u normalu", rekla je Nataša nakon petrinjskog potresa zbog kojeg je konačno preselila iz strogog centra na nešto sigurniju lokaciju s obitelji od koje se za vrijeme pandemije rijetko odvaja.

Linker
26. travanj 2024 16:35