I to se događa

Nakon pet godina Ben Stiller se pomirio sa suprugom, ljubav je planula usred pandemije

Slavni glumac ne skriva sreću što je njemu i supruzi Christine Taylor pružena druga prilika za sreću zbog čega su posebno sretna njihova djeca.

Neki parovi su si za vrijeme pandemije dojadili pa se rastali, a holivudskoj zvijezdi Benu Stilleru ona je pomogla da se nakon pet godina pomiri sa suprugom Christine Taylor. Glumac producent i redatelj to je otkrio u velikom intervjuu za američki magazin Esquire priznavši kako je to najbolja stvar koja mu se dogodila u posljednje dvije godine.

U vrijeme početka pandemije i stroge karantene, par se dogovorio kako je najbolje da se on preseli u kuću gdje mu živi bivša supruga i njihovo dvoje djece, 19-godišnja Ella, i 16-godišnji Quinlin Dempsey kako bi s njima mogao provoditi više vremena.

Malo po malo i emocije su se ponovo razbuktale.

''Bio je to divan period za sve nas. Neočekivano, ali ponovo smo zajedno i zbog toga smo vrlo sretni. Počeli smo poštovati ono u čemu smo slični i stvari u kojima smo različiti. Prihvaćajući te činjenice štedite puno energije, prihvaćate osobu onakva kakva jest i puno ju više cijenite. Ne možete tjerati nekoga da se promijeni umjesto vas", rekao je američki komičar, glumac, pisac, redatelj i producent.

image

Ben Stiller s obitelji ispred Kineskog Teatra u Los Angelesu kada je na stazi slavnih ostavio svoje otiske

AXELLE WOUSSEN/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

Čitajte i: Pet godina nakon majke, oprostio se i od oca: 'Jako ćeš nam nedostajati'

Podsjetimo, par je bio u braku od 2000., prekinuli su 2017. i čini se da su sada u boljim odnosima nego ikada.

Zvijezdu filmskih serijala 'Noć u muzeju' i ''Zoolander'' u periodu nakon prekida javnost nije ni s kim povezivala uostalom kao niti njegovu suprugu, također glumicu.

A Ben Stiller je u iskrenom intervjuu otkrio i kako trenutno priprema dokumentarni film o svojim pokojnim roditeljima, slavnim glumcima i komičarima Jerryju Stilleru i Anne Meari. Ovaj komičarski dvojac proslavio se šezdesetih godina prošlog stoljeća, a Jerry Stiller svjetsku slavu stekao je u seriji Seinfeld kao otac Georgea Constanze te kao ekscentrični Arthur Spooner u seriji Kralj Queensa.

Linker
19. travanj 2024 06:09