CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Čekao se njezin komentar

Najvažnija žena u životu Chrisa Rocka progovorila o šamaru koji mu je dao Will Smith

Napokon se zna što o prvom fizičkom obračun na dodjeli Oscara misli mama komičara Rocka. Nakon mjesec dana šutnje, Rose Rock dala je intervju za radijsku emisiju.

Napokon se zna što o prvom fizičkom obračun na dodjeli Oscara misli mama komičara Rocka. Nakon mjesec dana šutnje, Rose Rock dala je intervju za radijsku emisiju.

Zacijelo ne postoji osoba vezana uz filmski svijet koja u proteklih mjesec dana nije iznijela svoje viđenje najslavnije pljuske na dodjeli Oscara, a konačno se po tom pitanju oglasila i mama Chrisa Rocka. Gospođa Rose Rock pristala je dati intervju za radijsku emisiju Billie Jean Shaw u kojoj joj je žestoko osudila potez Willa Smitha.

Rockova mama voditelju je kazala kako je Will Smith udario nju kad je na dodjeli Oscara dao šamar njezinom sinu.

image

Chrisova mama Rosa ogorčena je na Willa Smitha.

DAVE ALLOCCA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Zapravo je ošamario sve nas. A mene najviše, uz Chrisa. Jer kad si povrijedio moje dijete, povrijedio si i mene. Will je svima uništio tu večer. Nakon tog njegovog ispada više nitko nije slušao što Rock govori i što se zbiva na pozornici", bila je ogorčena Rose Rock, koja nije poštedjela ni Willovu suprugu Jade Pinkett-Smith.

Podsjetimo, zvijezda filma "Kralj Richard" za kojeg je ove godine dobio Oscara, u ožujku je usred svečanosti izišao na pozornicu i svom snagom ošamario poznatog komičara jer se našalio na račun ćelavosti njegove supruge Jade Pinkett-Smith ne znajući da ona pati od alopecije.

"A najlicemjernije od svega je što se njegova žena u tom trenutku smijala. Ispalo je da joj je Will uljepšao dan kad je ošamario mog sina", kazala je u emisiji gospođa Rose.

image

I nakon mjesec dana još se secira Willova pljuska.

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: VIDEO NAJVEĆI SKANDALI I NAJZABAVNIJI GAFOVI S OSCARA

Chrisova mama Willu zamjera i što se njezinom sinu nije osobno ispričao.

‘Zbog toga se osjećam baš loše. Mislim da tu ispriku koju je objavio na Instagramu, čak nije ni on napisao, nego njegov PR tim. Pa kakva je to isprika preko društvenih mreža? Ako ti je stvarno žao čovjeku pružiš ruku.‘, prokomentirala je glumčeva mama, koja nije dala odgovor na pitanje hoće li i kad njezin sin povući neki potez oko ovog najvećeg skandala u povijesti dodjele filmskih kipića s obzirom da je nedavno izjavio kako još uvijek obrađuje što se dogodilo.

Linker
26. travanj 2024 16:15