INCIDENT U AUTU

Tijekom prijenosa uživo počela tući nevjernog dečka; on je zgrabio za kosu i udario u lice: ‘Je*** ću te razbiti!‘

Odjednom je počela udarati svog suvozača te mu slomila nos, ali ni on se nije suzdržao

Snimka napada

 Screenshot/youtube/

Bivša producentica i scenaristica kontroverznog "Howard Stern Showa", Elisa Jordana, uhićena je u ponedjeljak nakon što je tijekom jednog prijenosa uživo fizički napala muškarca za kojeg se vjeruje da je njezin dečko.

image

Snimka napada

Screenshot/youtube/

Tijekom incidenta, koji je u ponedjeljak objavljen na Jordaninom YouTube kanalu, ona i spomenuti muškarac, YouTuber Zscorro, vozili su se u automobilu, a odjednom ga je počela udarati usred rasprava o njegovoj navodnoj prevari.

Žena po imenu Sara, koja je navodno primila tisuće dolara od Zscorroa, tada se javila u "livestream", a Elisa, ujedno i bivša pjevačica benda Cobra Starship, joj je zaprijetila da će njezine gole fotografije i broj telefona objaviti na internetu.

image

Elisa Jordana

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hedo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Dok je Zscorro pokušavao razgovarati izravno sa Sarom, Jordana ga je udarila u ruku i rame. Nakon što je rekao spomenutoj Sari putem livestreama da mu je žao, Jordana se nije suzdržala te udarila otvorenim dlanom po licu, vičući neka "je**** prestane pričati".

image

Snimka napada

Screenshot/youtube/

Zscorro je u nevjerici izustio da mu je vozačica automobila "slomila nos" i opsovao joj, nazivajući je "pi****".

Zatim je upozorio 35-godišnju voditeljicu livestreama da će je "je**** razbiti" ako ga opet dotakne. Muškarac ju je zatim zgrabio za kosu i povukao prije nego što ju je udario u lice.

image

Zscorro joj je uzvratio

Screenshot/youtube/

Ubrzo, stvari su eskalirale, a Jordana je vrištala i ispričavala se. Također, zamolio je Saru da nazove hitnu, no nije jasno je li to učinila. Nakon što je Zscorro natjerao Jordanu da izađe iz automobila, ona je potrčala prema vozilu koje se zaustavilo da joj pomogne jer je ostala sama nasred autoceste.

Jordanu je nakon ovog incidenta u ponedjeljak uhitila policija okruga Palm Beach zbog nanešenih tjelesnih ozljeda, prema zapisniku o uhićenju do kojeg je došao Page Six. Doduše, nije poznato je li uhićen i njen navodni dečko.

image

Elisa Jordana

Roy Caratozzolo Iii/Ddp Usa/Profimedia/Roy Caratozzolo Iii/ddp Usa/profimedia

Prema Jordaninom LinkedIn profilu, osim što je autorica brojnih komedija i radijska voditeljica, radi i kao voditeljica web serije “Kermit i prijatelji”. Također se pojavila na “Jimmy Kimmel Live,” emisijama koje je producirao MTV i VH1, ali i u filmovima poput “Sharknada”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:45