U šetnji špicom

Ljubav jača nego ikada! Romina Knežić i njezin partner uživaju u vezi, osmjesi sve govore

Iako su svoju vezu skrivali dugo vremena, Mirko Boch i Romina Knežić sada ponosno šetaju ruku po ruku centrom Zagreba, a s njima je u društvu i njezina kći iz bivšeg braka.

Voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić rijetko kada otkriva detalje iz privatnog života, no sreću i zadovoljstvo ne može sakriti. Naime, otkako je krajem 2017. upoznala ravnatelja Zagrebačke filharmonije Mirka Bocha život joj se uvelike promijenio - na bolje.

Da ne bude sve na riječima, naši fotografi uhvatili su zaljubljeni par u šetnji zagrebačkom špicom, a s njima je bila i Rominina kći iz prvog braka - Zoya. Svi su bili vidno dobro raspoloženi, a čini se da se Zoya itekako dobro slaže s maminim novim izabranikom.

image
Romina Knežić i Mirko Boch svoju su vezu skrivali gotovo godinu dana.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Ljubav više nije tajna: Zaljubljena Romina Knežić blista uz dečka u šetnji Zagrebom

Zoyu je Romina dobila u braku s ruskim odvjetnikom Sergejem Šitovim za kojeg se udala 2008. godine. Tada je jedini put pustila medije u svoj život, no njihova idila nije dugo potrajala. Šitov je zaprosio voditeljicu u Sankt Peterburgu dok su šetali uz Nevu, ali šest godina kasnije - par se rastao.

image
U šetnji im se pridružila i Rominina kći iz bivšeg braka - Zoya.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Romina nikada nije javno govorila o razvodu, a pokušala je i što duže informaciju u lijepoj privatnoj priči zadržati tajnom. No, ono što je lijepo, nema potrebe ni mogućnosti skrivati.

image
Romina i Mirko u šetnji u prosincu 2018.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Da je ipak odlučila javnosti dati uvid u dio svog privatnog života, govori i činjenica da je Romina prošle godine, nakon dugo vremena odolijevanja, otvorila Instagram profil. Na njemu većinom objavljuje pejzaže i cvijeće, no tko zna, možda se ohrabri objaviti i fotografiju s novim dečkom.

Linker
05. ožujak 2024 18:13