Jennifer Garner i Ben Affleck na 85. dodjeli Oscara 2013.

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Još nije prekasno

Ben Affleck i dalje nosi vjenčani prsten, bivša supruga bodri ga da spasi poljuljani brak s Jennifer Lopez

Bračna kriza holivudskog para nagnala je i njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner da se uključi i savjetima podrži čovjeka s kojim je u braku provela 13 godina.

Bračna kriza holivudskog para nagnala je i njegovu bivšu suprugu Jennifer Garner da se uključi i savjetima podrži čovjeka s kojim je u braku provela 13 godina.

Ako itko u dušu poznaje 51-godišnjeg holivudskog glumca, redatelja i producenta Bena Afflecka, onda je to njegova bivša supruga, 52-godišnja Jennifer Garner, američka glumica i aktivistica. Njih dvoje u braku su proveli 13 godina i dobili troje djece, koju i dalje zajednički odgajaju i skupa donose sve važne odluke za njihovu budućnost, a poznaju se više od dva desetljeća, točnije od snimanja epskog ratnog spektakla "Perl Harbour" na kojem su se 2001. sprijateljili za cijeli život.

I upravo bi bivša supruga Jennifer Garner, koja je igrom slučaja imenjakinja Benove sadašnje supruge Jennifer Lopez, mogla odigrati ključnu ulogu u spašavanju njegovog braka, koji je posljednjih tjedana, kako se čini, na klimavim nogama.

"Jennifer Garner ohrabruje Bena da izdrži i da se nastavi boriti za brak s J. Lo. Svjesna je da možda trenutačno prolaze kroz krizno razdoblje, ali zna da je Jennifer Lopez prava osoba za njega, možda i jedina koja ga može u potpunosti usrećiti, a to je njoj važnije od svega", potvrdio je magazinu US Weekly izvor upućen u odnose.

image

Jennifer Lopez je zablistala u dizajnerskoj haljini modne kuće Chloe na crvenom tepihu u Mexico Cityju 21. svibnja

CLASOS.COM.MX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Do nevolja u raju došlo je zbog toga što su supružnici konstantno u fokusu medija, koji analiziraju svaku njihovu riječ, gestu i mimiku, što u nekim trenucima postaje nepodnošljivo uz sve ostale brojne privatne i poslovne obaveze na njihovim svakodnevnim rasporedima, koje i bez toga nije nimalo jednostavno uskladiti.

Kako god, čini se da se Ben Affleck zaželio malo mira, pa se iz zajedničkog doma na Beverly Hillsu, koji su dugo tražili, preselio u unajmljeni stan u obližnjem Brentwoodu, gdje nastavlja razvijati svoje brojne filmske projekte koje će potpisati kao glumac, scenarist i producent. A trenutačno je potpuno koncentriran na snimanje drugog nastavka svog filmskog hita "Računovođa".

Jennifer Lopez istodobno se sprema za američku turneju "This Is Me ... Live tour", koja započinje 26. lipnja u Orlandu, a završava tridesetim koncertom 17. kolovoza u Madison Square Gardenu u New Yorku.

image

Ben Affleck pokazao je vjenčani prsten na lijevoj ruci na druženju s prijateljima u talijanskom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici 21. svibnja

LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čini se da je Ben Affleck odlučio opovrgnuti nagađanja kako je s prstenjaka lijeve ruke skinuo vjenčani prsten, pa ga je istaknuo u susretu s paparazzima koji su ga sačekali u Santa Monici, gdje je 21. svibnja u talijanskom restoranu Giorgio Baldi imao zakazan susret sa svojim muškim društvom.

Tog dana Jennifer Lopez je bila na crvenom tepihu na meksičkoj premijeri svog filma "Atlas" u dvorani Plaza Toreo Parque Central u Mexico City, na kojoj je zablistala u večernjoj haljini dizajnerske kuće Chloé.

Jedan od najpopularnijih parova na svijetu vjenčao se u srpnju 2022., dva desetljeća nakon što su Ben i Jennifer otkazali zaruke i godinu nakon što su svojoj vezi odlučili dati još jednu priliku. Mjesec dana kasnije obnovili su zavjete u Georgiji, a lani su kupili vilu vrijednu 60 milijuna dolara u Beverly Hillsu.

image

Jennifer Lopez na holivudskoj premijeri "Atlasa" 20. svibnja

VALERIE MACON AFP

Jennifer Lopez trenutačno se priprema za svoju turneju "This Is Me" koja kreće u lipnju, a na kojoj će izvesti pjesme s novog albuma "This Is Me... Now", koji je popraćen kratkim filmom i dokumentarcem koji prati cijeli projekt iza scene. Većina pjesama je inspirirana njezinom obnovljenom vezom s Affleckom, koja je 2004. godine završila prekidom zaruka zbog "prevelike pažnje medija", kako su tada naglasili.

I svi kojma je do njih stalo ovaj put im drže fige da svoje probleme uspiju prebroditi. "Kad smo odlučili dati još jednu priliku našoj vezi rekao sam Jennifer kako ne želim da naš odnos bude na društvenim mrežama, ali shvatio sam da nisam fer. To je kao da se vjenčate za kapetana broda i kažete - ja ne volim vodu", otkrio je svojedobno glumac i tom svojom izjavom dao naslutiti što je glavni problem u njihovoj vezi. "Mi smo dvoje ljudi s različitim pristupima koji se trude naučiti kompromisima. To nije lako, ali je jedini način", izjavio je slavni glumac i redatelj.

image

Jennifer Garner i Ben Affleck na 85. dodjeli Oscara 2013.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
08. lipanj 2024 23:51