Ponovno roditelji

Joe Jonas i Sophie Turner: Na svijet je došla još jedna djevojčica, njihova dvogodišnja mezimica Willa dobila je sestru

Majka i beba dobro se osjećaju, bebi još nisu otkrili ime, a njezin prvi ‘izlazak‘ u javnost bio je na ovogodišnjoj Met Gali, na kojoj se zvijezda ‘Igre prijestolja‘ pojavila trudna

Američki glazbenik Joe Jonas i njegova supruga, Sophie Turner, zvijezda “Igre prijestolja”, ponovno su postali roditelji. Na svijet je došla djevojčica, njihova dvogodišnja princeza Willa dobila je sestru, javlja People.

Da stiže prinova, Sansa Stark iz poznate serije HBO-a otkrila je tek u svibnju ove godine, kad se sa suprugom pojavila na Met Gali. Zbog vidljivog trudničkog trbuščića engleska glumica nije baš poštivala propisanu temu modnog događanja, a odnosila se na njujorško "pozlaćeno doba" s kraja 19.stoljeća, ali Anna Wintour, glavna urednica sadržaja svih Condé Nastovih izdanja te "capo di capa" svih izdanja Voguea, to joj je ovaj put oprostila.

image

Sophie Turner sa kćerkom Willom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Najveća stvar u životu mi je vidjeti moju kćer kako raste. Suprug i ja tako smo uzbuđeni što se naša obitelj povećava. To je najveći blagoslov," rekla je nedavno glumica.

S pop zvijezdom Joeom Jonasom u braku je tri godine, sjajno se slaže sa šogoricom Priyankom Chopra, suprugom Joeovog brata Nicka. Bračni par je u svibnju ove godine također dobio kćer Malti Marie posredstvom surogat majke. Kevin Jonas, najstariji brat iz grupe "Jonas Brothers" sa suprugom Danielle također ima dvoje djece, a obiteljska okupljanja bit će im bučna i zabavna.

Linker
24. travanj 2024 19:33