ashley trudna

 SHUTTERSTOCK/CANVA
Sretna vijest

Još jedna beba: Bivša Disneyjeva zvijezda čeka drugo dijete, ponosno pokazala trudnički trbuh

Američka glumica i njezin suprug Christopher French u braku su od 2014., a već imaju trogodišnju kćer Jupiter Iris.

Američka glumica i njezin suprug Christopher French u braku su od 2014., a već imaju trogodišnju kćer Jupiter Iris.

Glumica i bivša Disneyjeva zvijezda Ashley Tisdale i njezin suprug Christopher French čekaju drugo dijete. Sretnu vijest 38-godišnjakinja je potvrdila na Instagramu gdje je objavila fotografije na kojima ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh. "Jedva čekamo da te upoznamo", napisala je u opisu objave.

Ovo će glumici biti drugo dijete, a ona i pjevač s kojim je u braku od 2014. godine zajedno već imaju djevojčicu Jupiter Iris rođenu u ožujku 2021. Tisdale mnogi pamte po ulogama u filmovima poput "High School Musical", "Aliens in the Attic" i "Picture This", a ujedno se bavila i pjevanjem te izdala dva albuma.

image

Ashley Tisdale mnogi pamte po ulogama u filmovima poput "High School Musical", "Aliens in the Attic" i "Picture This", a ujedno se bavila i pjevanjem te izdala dva albuma

EARL GIBSON III/SHUTTERSTOCK

Iako se u nekom razdoblju svoga života povukla iz javnosti kako bi se u potpunosti posvetila svojoj obitelji, na glumačku se scenu vratila krajem 2022., i to ulogom u seriji "Brutally Honest" koja se temeljila na njezinom obiteljskom životu. Naime, radnja je pratila par kojem se život promijenio iz temelja nakon što su po prvi put postali roditelji.

image

Glumica je u braku s Christopherom Frenchom od 2014. godine, a zajedno već imaju kćer Jupiter Iris

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Strašno je, ali i nevjerojatno to što se show temelji na vezi mog supruga i mene. Strašno je jer je riječ o osjetljivim razgovorima i raspravama koje smo vodili otkako smo zajedno, ali sad, kad se osvrnem na sve te svađe, čine mi se vrlo smiješnima", rekla je glumica koja se u intervjuu dotaknula i svoje kćeri. "Ona me inspirira na toliko mnogo načina, jako sam uzbuđena oko ovog projekta".

Linker
27. travanj 2024 09:06