IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
PIKANTERIJE IZ MLADOSTI

Jamie Dornan otkrio detalje iz vremena dok je bio cimer Eddieju Redmaynu i družio se s Pattinsonom i Garfieldom

Poznati glumci međusobno su si pomagali za iste audicije, a vodili su i financijske borbe u kojima su se držali zajedno.

Poznati glumci međusobno su si pomagali za iste audicije, a vodili su i financijske borbe u kojima su se držali zajedno.

Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" Jamie Dornan progovorio je o životu i druženju s grupom sada već poznatih glumaca tijekom prvih dana u Los Angelesu.

Oko 2009. godine, prije nego što je postao poznat, Dornan je bio cimer s kolegom tada glumcem koji se tek pokušavao "probiti" - Eddiejem Redmayneom u Los Angelesu. Zvijezda sa sjevernoirskog Belfasta i njegov cimer Redmayne, sada 40-godišnjak, redovito su se družili s Andrewom Garfieldom (38) i Robertom Pattinsonom (35), koji su oboje odrasli u Ujedinjenom Kraljevstvu i također su bili na samim počecima svoje glumačke karijere.

image

Robert Pattinson

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Jamie Dornan otvoreno o boli nakon smrti oca nakon fatalne bolesti: ‘Ovo mi je najgora godina u životu‘

"Garfield i Robert uvijek su bili tu, kao i Charlie Cox", rekao je Dornan.

"Puno nas je koji smo zapravo uspjeli. Ali u to vrijeme nismo bili takvi - bili smo poprilično u kaosu", opisao je glumac pa je objasnio kako mu je Redmayne bio jedan od dva najbolja prijatelja te da su se u to vrijeme samo zabavljali. Izjavio je i kako se on i njegovi kolege, sada uspješni glumci, nikada nisu međusobno gledali kao konkurencija unatoč tome što su u više navrata bili zainteresirani za iste uloge.

image

Andrew Garfield

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Svi su oni stvarno sjajni dečki i stvarno dobri glumci", rekao je glumac te je dodao kako su si međusobno pomagali u pripremama za iste audicije.

Čitajte i: Zbog nje je riskirao zatvor: Svi koji su mislili da je njihova ljubav bila samo marketinški trik, debelo su se prevarili!

Garfield koji se pojavio s Dornanom na promociji svojeg posljednjeg filmskog projekta "Tick, Tick... Boom!", također je govorio o prijateljima s početka karijere pa se dotaknuo financijskih borbi koje su svi redom vodili dok su njihova imena postajala poznatija.

image

Eddie Redmayne

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Bili smo od onih tipova koji bi otišli u hotel Standard na Sunset Boulevardu igrati ping-pong i naručili jedan koktel za sve nas jer si više nismo mogli priuštiti, a tamo bismo proveli šest ili sedam sati. Kako vas ne bi izbacili, morali ste naručiti hranu. Tako bi i mi naručili jedan burger i svatko bi dobio jedan griz", ispričao je glumac, prenosi eonline.

Linker
26. travanj 2024 02:19