SRCE OD KAMENA

Špijunski triler koji je uzburkao duhove: Filmski par godine prvi put zajedno pred kamerama!

Netflixov akcijski špijunski triler ‘Srce od kamena‘ u kina stiže iduće godine.

Prva najava Netflixovog akcijskog špijunskog trilera ‘Srce od kamena‘ (Heart of Stone) uzburkala je duhove u holivudskoj industriji snova, jer je redatelj Tom Harper prvi put zajedno pred kamere doveo glumački par iz snova - superzvijezde Gal Gadot i Jamieja Dornana.

"Gledala sam ga u Belfastu i odmah poželjela napraviti film s njim. Jamie Dornan je nevjerojatan glumac i kolega s kojim je zadovoljstvo raditi", napisala je Gal Gadot u objavi na Instagramu povodom početka snimanja filma u kojem igra agenticu Rachel Stone, ovisnicu o adrenalinu.

Izraelska glumica Gal Gadot po svemu je atipična holivudska zvijezda: u svojoj je domovini odslužila obvezni vojni rok u trajanju od dvije godine, bivša je misica i instruktorica borilačkih vještina, a uspjeh duguje i mužu Yaronu Varsanu koji je zbog njene karijere ostavio svoj milijunski nekretninski biznis u Tel Avivu te je s djecom prati na svako snimanje.

image

Gal Gadot na lanjskoj premijeri filma ‘Red Notice‘

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Vojska me naučila disciplini i požrtvovnosti i zato vrijeme koje sam ondje provela smatram dragocjenim", izjavila je Gadot, koja je studirala pravo i međunarodne odnose.

Njezina budućnost sigurno bi i postao svijet zakona, propisa i sudskih bitaka da je nije zapazio holivudski casting agent, koji je u to doba tražio novu Bondovu djevojku za film ‘Zrno utjehe‘. Gadot su pozvali na audiciju u Los Angeles, čak je prošla prvi krug prije nego što je uloga pripala Ukrajinki Olgi Kurylenko, ali su zato za nju stigle druge holivudske ponude. Danas se smatra jednom od najvećih akcijskih zvijezda, a njezino se osobno bogatstvo procjenjuje na 30 milijuna dolara.

image

Jamie Dornan i Andrew Garfield na dodjeli Oscara u ožujku ove godine

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Kakav joj je status govori činjenica da sama može predlagati i birati svoje filmske partnere, među kojima Jamie Dornan, glumac, model i glazbenik iz Sjeverne Irske ima specijalno mjesto. Šira javnost pamti ga po erotskom trileru ‘Pedeset nijansi sive‘, no Gal Gadot mnogo su dojmljivije i draže njegove uloge u serijalu ‘Pad‘, te u filmu ‘Belfast‘ zbog kojih ga je i predložila za svog filmskog partnera u ‘Srcu od kamena‘.

Linker
20. travanj 2024 05:29