instagram
okuženi najbližima

Hilary Duff rekla je 'da': Malo, romantično vjenčanje organizirali su u kućnoj atmosferi

Uoči Božića glumica se vjenčala za svog zaručnika okružena samo najbližim uzvanicima u svojoj kući i bez velike pompe.

Uoči Božića glumica se vjenčala za svog zaručnika okružena samo najbližim uzvanicima u svojoj kući i bez velike pompe.

Hilary Duff (32) podijelila je prvu fotografiju s vjenčanja za Matthewa Komu (32). Glumica se udala za zaručnika u njihovom domu u Los Angelesu, a sada je s obožavateljima podijelila djelić atmosfere: fotografiju na kojoj presretan par pozira kraj automobila koji ima natpis 'Just Married' na prozoru. Organizaciju malenog vjenčanja na sebe je preuzela njezina sestra Haylie.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

This.

Objavu dijeli Hilary Duff (@hilaryduff)

Mlada je blistala u bijeloj haljini s potpisom dizajnerice Jenny Packham i ogrtaču sa šlepom, a ceremonija, održana u njihovom domu, je započela prilikom zalaska sunca. Par se vjenčao šest mjeseci nakon zaruka, a zaručili su se u svibnju ove godine, pola godine nakon što su dobili kćer Banks Violet.

'Pitao me želim li biti njegova žena...', napisala je Duff tada ispod fotografije na kojoj je pokazala veliki zaručnički prsten. Poznata glumica iz prijašnjeg braka s Mikeom Comriejem ima sedmogodišnjeg sina Lucu, a par se rastao 2014. Novu ljubav - Matthewa Komu - pronašla je početkom 2017. godine, ali su već u ožujku te godine prekinuli. Ipak, vratili su se jedno drugome u rujnu iste godine te lani dobili bebu.

Linker
26. travanj 2024 20:56