druženje u Fancuskoj

Dino Jelusić družio se s Johnnyjem Deppom, iznenadilo ga kakav je slavni glumac

Zagrebački pjevač, koji se proslavio kao prvi pobjednik Dječje Eurovizije, danas je roker koji karijeru gradi samostalno i u dva benda.

Mladi hrvatski glazbenik Dino Jelusić na svom je Instagramu objavio fotografije s Johnnyjem Deppom. Družili su se u Francuskoj, a Dino je sa svojim fanovima podijelio dojmove o slavnom glumcu, koji se nedavno našao upleten u medijski snažno praćenu sudsku parnicu s bivšom suprugom Amber Heard.

"Apsolutno iznenađen koliko je Johnny Depp cool i iskren. Sretan sam što mogu podijeliti ovaj trenutak sa svojim bratom i najboljim prijateljem Kellerom", napisao je Dino.

Njegovi prijatelji i fanovi bili su oduševljeni fotografijom, a neke je zadivilo kako je Dino bez puno pompe objavio fotku s jednom od najpoznatijih svjetskih zvijezda.

Zagrebački pjevač, koji se proslavio kao prvi pobjednik Dječje Eurovizije, danas je roker koji karijeru gradi samostalno i u dva benda, Whitesnake i Trans-Siberian Orchestra.

"Nevjerojatan je osjećaj čuti glas Davida Coverdalea na telefonu koji me pozvao da se pridružim Whitesnakeu nakon što je čuo moje izvedbe na YouTube kanalu. Upoznali smo se preklani kad sam im s bivšim sastavom Animal Drive bio predgrupa na nekoliko koncerata", ispričao nam je Dino lani.

Linker
20. travanj 2024 03:03